Новини змагань

Деребчинський: "Оболонь Бровар" - це бренд

07:10, 6 вересня 2018

Півзахисник «Оболоні Бровар» Олександр Деребчинський поділився враженнями від матчу з «Волинню», розповів про свій забитий м’ячі і переїзд до Києва

Фото: fcbrovar.obolon.ua


У сьомому турі відбулася одна із найбільших сенсацій з початку сезону. «Оболонь-Бровар» на виїзді обіграла одного з фаворитів «Волинь», довівши, що у футбол грають не імена, а саме команда, яку веде за собою головний тренер. Колектив Сергія Ковальця зумів зробити своєму тренеру подарунок на 50-річчя, який він святкує сьогодні.

Сам матч складався для гостей драматично - лучани зуміли відігратися після 0:2, але на останніх хвилинах матчу «Оболонь Бровар» ще двічі забила і здобула четверту перемогу поспіль у чемпіонаті. Одним із героїв матчу став нападник “Оболоні Бровар” Олександр Деребчинський, який забив шалений м’яч із майже з центра поля.


“Я не відчуваю себе героєм,  вважаю, що герої - вся команда, - сказав Олександр ua-football.com. - Виграти у «Волині» на їхньому полі, та ще й коли перед суперником стоїть задача вийти до УПЛ вартує багато. Вважаю, що «Оболонь Бровар» достойно зіграла з фаворитом. Забитий м'яч? Я оцінив ситуацію, скористався ти, що воротар вийшов далеко з воріт і старався пробити влучно. Все вийшло. Може зі сторони здалося, що бив навмання, але це не так. Ті, хто тренувався зі мною і грав поруч, знають, що подібні удари мені вдаються».

Відео влучного удару уже гуляє мережею і набрало чимало переглядів. Багато хто схиляється думки, що цей гол може посперечатися за зання найкращого в осінній частині змагань. Але скромний форвард так не вважає.  “Я не думаю, що мій забитий м'яч буде найкращим восени, бо є багато талановитих гравців. Вони теж забивають переможні і гарні голи, які подобаються глядачам. В будь-якому випадку вдячний всім, хто мене привітав. Я зараз маю можливість сказати всім-всім: дякую, мені дуже приємно».

Цікаво, що Деребчинський забив команді, в якій міг би сам опинитися цього року. “Так, міг опинитися у Луцьку,  був на перегляді там весною, мене запрошували.  Тренувався місяць, але керівництво не захотіло підписувати зі мною контракт. Чому так, я мені не сказали”.

Чотири поспіль перемоги, третє місце після семи турів  - із призначенням на посаду наставника «Оболоні Бровар» Сергія Ковальця команда тільки виграла. Та й нові футболісти поповнювали лави команди завдяки особистому запрошенню наставника. Там було і у випадку з Деребчинським. “Із дружиною живемо в Києві, футбольна доля кочівна, тому сім'я хотіла, щоб я був поруч з ними. Спрацював і важливий фактор, пов’язаний із призначенням на посаду Сергія Ковальця. Я хотів із ним працювати, адже він один з найкращих тренерів України. Він це доводить вкотре з нашою командою. Сьогодні він святкує ювілей, тому останні перемоги ми присвятили йому”.

Олександр розповів про завдання для “Оболонь Бровар” на сезон. “Так, у нас чотири перемоги поспіль, але ми на це не дивимося. Задачі виходу у Прем'єр-Лігу у нас немає. Виходимо на кожну гру і просто хочемо перемогти, показати, що ми не хлопці для биття, ми - «Оболонь Бровар», а це бренд».

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами ua-football.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору