Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. Рекорд "Таврії-Сімферополь", 240-й матч "Енергії"

12:20, 4 вересня 2018

Другий хет-трик сезону, другий автогол, жодного вилучення - аналізуємо сьомий тур у Другій лізі

"Таврія-Сімферополь" у Нікополі все вирішила ще в першому таймі. Фото:  fcnikopol.com.ua


Безпрограшна серія «Таврії-Сімферополь» складає вже 12 матчів (повторення рекорду клубу), аналогічна серія «Кременя» триває вісім матчів, а вінницької «Ниви» - п’ять. ФК «Нікополь» програє вже шостий матч поспіль (повторення антирекорду клубу у 2015 році).

Хмельницьке «Поділля», ФК «Нікополь» та Петропавлівська «Чайка» не можуть виграти вже шість матчів поспіль, а житомирське «Полісся» і одеський «Реал Фарма» - п’ять.

«Енергія» грає свій 240-й матч у другій лізі, «Таврія-Сімферополь» та МФК «Миколаїв-2» - 40-й. «Таврія-Сімферополь» виграла свій 20-й матч у другій лізі. На стадіоні «Діназ» що у Лютіжі був забитий дебютний м’яч у другій лізі, для цього знадобилося три гри та 224 хвилини, його автором став Олег Маїк з «Вереса».

Вперше у сезоні не вилучено жодного гравця.

ФК «Минай» у цьому сезоні пробивав вже п’ять пенальті – три реалізовані.

Фото: sport.ko.net.ua


Костянтин Черній («Кремінь») стає автором лише другого хет-трику у цьому сезоні. Микола Бужин (ФК «Нікополь») – лише другій гравець у цьому сезоні, який забиває у свої ворота.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно десять матчів, три перемоги господарів три нічиї, та чотири перемоги гостей. Забито 24 м’ячі (у середньому 2,4 за гру), господарі забили 11 м’ячів, гості – 13. У першому таймі було забито 11 м’ячів, і 13 у другому. Арбітрами було показано 44 попередження, також було призначено чотири пенальті (три реалізовані). Загалом дев’ять матчів туру відвідало 12137 глядачів (у середньому 1214 за гру). У турі зафіксовано один дубль та один хет-трик. Найпопулярніший рахунок – 1:1 – три рази.

Голи: найперший – Роман Кузів («Буковина», шоста хвилин), найпізніший – Ігор Кохман («Нива» Тернопіль, 88 хвилин).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Анатолій Нурієв (ФК «Минай»), Костянтин Черній («Кремінь»), Олександр Музичук («Поділля»).

Пенальті не реалізували: Роберт Гегедош (ФК «Минай», воротар).

Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Роман Гурін («Таврія-Сімфеорополь»), Ярослав Котляров («Кремінь»), Данило Кучер («Гірник»), Максим Бабійчук («Верес»), Ігор Варцаба («Металург»).

Ювілеї гравців

240-ту гру у другій лізі проводить: Олександр Бичков ("Реал Фарма"), 160-ту: Андрій Барладим ("Кристал"), 140-ву: Дмитро Волков ("Мир"), 130-ту: Павло Чмеленко ("Мир"), Олексій Пінчук ("Металург"), 120-ту: Владислав Піскун ("Кремінь"), 80-ту: Максим Зеленевич ("Черкащина-Академія"), 60-ту: Богдан Кірєєв ("Енергія"), Павло Іванов ("Полісся").

Дебютують у другій лізі: Олександр Боженко ("Буковина"), Євген Мурашов, Іван Куць (обидва "Кремінь"), Олексій Щебетун ("Металург"), Владислав Погорілий ("Поділля"), Євгеній Чорннй ("Реал Фарма"), Сергій Мелашенко (ФК "Минай").

35-й м’яч у другій лізі забиває: Андрій Барладим ("Кристал"), десятий: Антон Батрак ("Буковина"), п'ятий: Ілля Шевцов ("Кристал"), Микита Жуков ("Таврія-Сімферополь").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Ігор Кохман ("Нива" Тернопіль, у 22-й грі), Олег Маїк ("Верес", у п'ятій грі), Руслан Дедух (ФК "Калуш", у п'ятій грі), Микола Павлюк ("Буковина", у п'ятій грі).

Другий дубль у другій лізі на рахунку: Олександр Музичук («Поділля»).

Перший хет-трик у другій лізі на рахунку: Костянтин Черній («Кремінь», у 134-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору