Новини змагань

Деребчинський і Черній - Герої сьомого туру змагань ПФЛ (відео)

10:50, 4 вересня 2018

ПФЛ та Sport Arena називають Героїв сьомого туру. Вони отримають брендовану футболку JAKO на згадку про перемогу у номінації

Олександр Деребчинський. Фото: сторінка футболіста у ФБ


ПФЛ та SportArena називають героя чергового туру Другої ліги з футболу 2018/19

Ув Оболоні-Бровар триває успішна серія . Столична команда здобула четверту перемогу поспіль та увійшла у трійку найкращих за підсумками сьомого туру. Причому, щоразу «пивовари» проявляють вольові якості та готовність боротися до останніх хвилин. 

Особливий скіл команди під керівництвом Сергія Ковальця – обігрувати записних фаворитів. Майже в кожному своєму переможному матчі оболонці не були «приреченими на перемогу», а виривали її. За рахунок потужного наступу, своєчасних замін та уміння перебороти суперників. 

Так було і в Луцьку: кияни вели в два голи, потім пропустили два м’ячі після стандартів, але в кінцівці вирвали перемогу. Бойовий матч, прекрасний підсумок – командна гра та повна самовіддача. Тому від найяскравішого колективу туру номінуємо на звання найкращого цього тижня її форварда. 

Деребчинський міг опинитися в Волині, але тепер забив їй свій дебютний м’яч за Оболонь-Бровар. Окрім прекрасного дальнього удару, корисно відпрацював попереду, постійно вимагав до себе уваги захисників та відзначився результативною скидкою під удар Слободяна, який відкрив рахунок у грі. Олександр покинув поле на 87 хвилині, віддавши всі сили грі. Хлопці, які вийшли на поле під кінець поєдинку, гідно продовжили розпочату ним справу й довели її до перемоги. 

Герой 7-го туру Першої ліги 2018/2019 ПФЛ та SportArena.com

Олександр Деребчинський (Оболонь-Бровар)

91 матч, 12 голів на професіональному рівні
27 років. Форвард

  • відкрив лік голам за Оболонь-Бровар дальнім ударом
  • став співавтором голу Слободяна-молодшого
  • автор найкращого голу туру

Деребчинський – вихованець столичного футболу. Пізнавав його ази в ДЮСШ-15, на Відрадному та в ДЮСШ «Чемпіон». Пробував сили в алчевській Сталі, пограв на аматорському рівні за низку команд столиці та Житомирщини. На дорослому рівні дебютував у складі Кримтеплиці, в Першій лізі добре відомий за виступами в Буковині, Десні, Зірці. Минулий рік провів у вищій лізі Грузії, досить результативно виступаючи за Колхеті (Поті). 

В Оболоні-Бровар – від цього літа. Поступово набирає хід і матч у Луцьку наразі – найкращий для Олександра у складі його нової команди.


Реал Фарма – незвичайна команда. Вона дуже сильно обороняється, а проти найсильніших команд ліги вміє спростити гру та нав’язати їм боротьбу. Не зі слів це знає Кремінь – свого часу одесити вибивали його з Кубка України, а із десяти матчів міцні середняки відразу в чотирьох відбирали очки у кременчужан. 

Саме тому було дуже важливо не повторити знову своїх помилок і не втратити очки у матчі з одеситами. Допоміг це зробити якраз Черній, який спершу замкнув простріл Бичкова, потім скористався пасом на хід від Піскуна, а затим впевнено реалізував пенальті. 3:0 – перемога лідера, і всі три м’ячі забив Костянтин. Завдяки цій перемозі кременчуцька команда зберігає одноосібне лідерство в Групі «Б» Другої ліги. 

Герой 7-го туру Другої ліги 2018/2019 ПФЛ та SportArena.com

Костянтин Черній (Кремінь)

182 матчі, 37 голів на професіональному рівні
26 років. Форвард і захисник

  • оформив хет-трик у матчі з Реал Фармою
  • це найшвидший хет-трик поточного сезону – 30 хвилин
  • чотири із шести своїх м’ячів забив на своєму полі

Черній вдруге в сезоні стає героєм туру – після стартового матчу, коли відзначився двома голами в матчі проти рідного клубу – Енергії. Костянтин є вихованцем якраз новокаховського футболу. Спершу був центральним захисником, у такій якості пробувався у ФК Маріуполь (тоді – Іллічівець), а також у кам’янській Сталі, де був основним. Це вже пізніше його потужність та уміння поборотися й виграти як верховий, так і низовий м’яч використали в інших командах. 

За Кремінь Черній грає з 2014 року (з дворічною перервою на Нафтовик-Укрнафту та Гірник-Спорт). Після повернення в Кременчук (це відбулося влітку) вдало вписався у гру команди і вирішив її величезну проблему. Річ у тім, що перед сезоном тяжку травму отримав лідер атак «синьо-білих» – досвідчений Тимченко, а вже після стартових турів у лазарет потрапив і інший форвард – Янаков. Черній тим часом має в активі вже 6 м’ячів і веде боротьбу за звання найкращого бомбардира сезону, відстаючи на два точних удари від горностаївця Бойка.

 

За матеріалами SportArena




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору