Новини змагань

Герой Черній, відродження "Вереса". Друга ліга. Огляд сьомого туру

20:00, 2 вересня 2018

Слід віддати належне керівництву НК «Верес», яке після кількох невдач продовжувало довіряти виконуючому обов’язки головного тренера Олегу Шандруку — і не прогадало

Фото: nkveres.club


Останні два поєдинки «Верес» закінчив на свою користь, що дозволило йому підтягнутися до решти учасників групи «А». У Лютежі, де рівнян приймала «Чайка», усе вирішив єдиний м’яч, забитий наприкінці першого тайму після багатоходової комбінації Олегом Маїком.

А от у Житомирі в розпал першості таки вирішили вдатися до змін на тренерському містку. Біля керма «Полісся» став Анатолій Безсмертний, який раніше очолював «Полтаву». І вже в другому матчі поспіль його підопічним ніяк не вдається відсвяткувати вікторію. Більше того, в Минаї вони ледь уникли поразки. На їхнє щастя, спочатку бомбардир закарпатців Роберт Гегедош не реалізував пенальті. Та коли невдовзі арбітр удруге призначив 11-метровий у ворота гостей, то Анатолій Нурієв уже не схибив. Проте господарі занадто рано повірили, що перемога в них уже в кишені, скинули оберти, почали помилятися під час підстраховки, і після однієї з атак «Полісся» Вадим Шаврін підкоригував політ м’яча до сітки. 1:1. Далі суперництво точилося на зустрічних курсах, хоча більше гольових моментів створили закарпатці.

Не дотерпів і лідер групи «А», «Черкащина-Академія», який змушений був підписати мирну угоду в Тернополі з «Нивою». Хоча до 88-ї хвилини після удару Романа Локтіонова він вів у рахунку і, здавалося, мав залишити свої ворота недоторканими. Однак прикра помилка в захисті наприкінці матчу коштувала гостям двох важливих очок.

Черкащанам варто брати за приклад лідера групи «Б», «Кремінь», який не дозволяє собі розслабитися ні на мить. Ось і в матчі з командою «Реал Фарма» футболісти з Кременчука діяли, як то кажуть, на одному диханні, без особливих зусиль декласувавши досвідченого опонента. А героєм поєдинку став Костянтин Черній, який тричі змушував капітулювати воротаря одеситів.

 

За матеріалами ffu.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору