Новини змагань

Яровой: у "Гірника" завдання вигравати в кожному поєдинку

17:00, 28 серпня 2018

Півзахисник криворізького «Гірника» Ігор Яровой відповів на питання клубної прес-служби

Фото: fcgornyak.dp.ua


Півзахисник криворізького «Гірника» Ігор Яровой підбив підсумки домашньої перемоги в шостому турі Групи Б Другої ліги над херсонським «Кристалом» (1:0).


- У першу чергу, хочу подякувати вболівальникам за те, що прийшли підтримати команду, - починає 22-річний хавбек, автор єдиного голу на 81-й хвилині. - Дуже здорово і приємно грати за заповнених трибун. Також вітаю весь наш клуб: все було на найвищому рівні. Перемога видалася вимученою, але три очки, як то кажуть, не пахнуть (посміхається). Користуючись нагодою, вітаю наших шахтарів з Днем шахтаря. Дякую вам за вашу працю і підтримку!
Стосовно самого матчу, чесно, було нелегко. «Кристал» показав себе суперником хорошого рівня. У нас багато що виходило: створили чимало моментів. Херсонці теж атакували, але за всю гру у них було не більше кількох нагод забити.

«Гірник» підготувався, як слід. Тренерський штаб детально розібрав суперника: слабкі і сильні сторони. Тому були готові до матчу дуже добре. Тепер постараємося зберегти переможний дух і на гостьові матчі. Потрібно починати вигравати і поза рідними стінами.

- Переможний гол твоїми очима...
- Пішла передача направо на Тимура (Прикордонного - Авт.), Він подавав, але трапився якийсь рикошет від суперника. М'яч відскочив до мене, до воріт було метрів 15, пробив без роздумів, не приймаючи м'яч ...
Сильно радів, адже дуже приємно забивати вдома в кінцівці та ще в такому матчі. Молодці вся команда, всі старалися, всі прагнули до цієї перемоги. Спасибі хлопцям за самовіддачу і терпіння.
- Турнірне становище після шести турів, але, тим не менш, ми дихаємо в спину лідеру ...
- Перед нами стоїть завдання вигравати в кожному поєдинку. А в кінці чемпіонату подивимося в таблицю, на що можна розраховувати.

 

За матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору