Новини змагань

З нами Кобін! Полку найзнаменитіших гравців ПФЛ прибуло

11:00, 15 серпня 2018

Прес-служба ПФЛ знайомить любителів футболу із послужним списком новачка ФК Минай Василя Кобіна та розповідає про інших знаменитих футболістів Першої та Другої ліг.

Фото: fcminaj.com


Футбольний клуб «Минай» робить правильну справу: він повертає рідну Закарпатську область на карту професіонального футболу України, до того ж, задіює, здебільшого, місцевих футболістів. Нині гучне ім’я повертається на Закарпаття – 33-річний Василь Кобін після 13 років виступів за межами рідного краю знову виступатиме вдома. Він – чергова зірка в як ніколи потужній та багатій іменитими футбольними майстрами ПФЛ.

Хто? Василь Кобін

Чим знаменитий? У шести чемпіонських складах «Шахтаря», багаторазовий володар Кубка та Суперкубка України, 11 матчів за збірну України, ветеран єврокубкових зустрічей

Де грає? ФК «Минай», Друга ліга ПФЛ

Останнім часом виступав за казахстанський «Тобол», грав також за білоруський «Шахтар». Але насамперед потужно проявив себе у «Карпатах» та «Шахтарі» з Донецька. Уміє зіграти відразу на кількох позиціях – від правого півзахисника до центрбека.


Хто? Денис Кожанов

Чим знаменитий? Найбільше прославився виступами за «Карпати», з якими доріс до єврокубків та збірної України

Де грає? ФК «Волинь», Перша ліга ПФЛ

Багато років належав «Шахтарю», звідки не раз віддавався в оренду – в «Карпати», «Іллічівець», «Севастополь». Виступав за молдовського гранда - «Дачію», останнім часом грав за «Верес». «Волинь» радо прийняла 31-річну зірку, і Денис тепер допомагає команді, щотуру беручи участь в результативних акціях. Лучан він надихає неймовірно – як дворазовий переможець Першої ліги в тому числі.


Хто? Михайло Кополовець

Чим знаменитий? Провів не один прекрасний сезон за «Закарпаття» та «Карпати», виступав у трьох чемпіонатах

Де грає? ФК «Минай», Друга ліга ПФЛ
Стрімкий напівоборонець має харизматичний характер та славиться умінням завести одноклубників та вболівальників.


Хто? Олександр Воловик

Чим знаменитий? Зірка донецького «Металурга» та «Шахтаря»

Де грає? ФК «Поділля», Друга ліга ПФЛ

Центрбек із чудовим послужним списком останніми роками виступав за кордоном у чемпіонатах Бельгії та Казахстану. Його повернення у рідне «Поділля» співпало із поверненням Каверіна, Якубова та Музичука. Ох, чого чекають від сезону хмельницькі фани!


Хто? Сергій Кравченко

Фото: scdnipro1.com.ua


Чим знаменитий? Вихованець «Шахтаря», який став зіркою «Дніпра», «Динамо», «Ворскли» та «Волині»

Де грає? СК «Дніпро-1», Перша ліга ПФЛ

35-річний екс-напівоборонець збірної України – справжній конструктор гри дніпрян, амбітних дебютантів Першої ліги.



Ви думаєте, це все? Ні, ні і ще раз ні! А як же Акименко з «Інгульця»? Ощипко та Допілка із «Миная»? Корнєв із «Оболоні-Бровар»? Локтіонов із «Черкащини-Академії»? Годін та Пісоцький із «Металурга»?

Ні, зірками багата ПФЛ! Нам не вистачить одного матеріалу.

Але найголовніше – нові зірки народжуються у нас! Важко знайти супер-зірку вітчизняного футболу, яка так чи інакше не пробувала б свої сили в Першій чи Другій лігах. Важко перелічити всіх талантів нашого чемпіонату, про яких ще належить дізнатися футбольній Україні!

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору