Новини змагань

Поспєлов: у матчі з "Дніпром-1" використали свої моменти

14:00, 14 серпня 2018

Герой четвертого туру у Першій лізі Дмитро Поспєлов відповів на питання клубної прес-служби

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Після фінального свистка настрій у гравців "Металіста 1925" був дуже позитивний. Команда здобула впевнену перемогу над принциповим суперником у четвертому турі - "Дніпром-1", при цьому змогла зберегти свої ворота "на замку". Одним із героїв поєдинку став центральний захисник харків'ян Дмитро Поспєлов, який не тільки впевнено виконував свої безпосередні обов'язки з оборони власних воріт, але й в одному з епізодів ударом головою вразив ворожі.

За підсмками туру Поспєлова ПФЛ та SportArenа визнали Героєм четвертого туру і перед наступним туром він має отримати брендовану футболку JAKO на згадку про перемогу у номінації. А після матчу Діма з задоволенням відповів на декілька питань клубної прес-служби.
- Діма, давай почнемо нашу розмову з аналізу гри. З яким настроєм виходили на матч та чи перейнялися атмосферою дербі?
- Дякую! Відчувалася, звичайно, принциповість, всім відомо, що це дербі. Харків і Дніпро - це два футбольних міста. Вболівальники просили по-особливому поставитися до цього матчу та зіграти на максимумі. Добре, що все так вийшло.


- Вітаємо тебе ще й з дебютним голом за "Металіст 1925". Згадай, як вдалося його забити?
- Сергій Романов добре подав кутовий, тренер на установці акцентував увагу, що у суперника є проблеми при стандартних положеннях біля їхніх воріт. Добре подав, а я з ближньої штанги забив.

- Якою була установка на матч? Було помітно, що грали, так би мовити, другим номером, намагаючись зловити суперника на помилках...
- Ми повинні були зустрічати їх в середині поля, в принципі, що й робили. Повинні були чекати на свій шанс та використовувати моменти, що в нас були.

- Сьогодні була неймовірна підтримка з гостьового сектора. Після матчу ви подякували вболівальникам, радісних емоцій було багато по обидва боки. Які емоції, коли ось так підтримують?
- Ой, супер все, емоції передати важко. Дуже дякую вболівальникам, ця перемога для них і для всього Харкова. Мені здається, за нас на стадіоні вболівало більше людей, ніж за "Дніпро-1". Їх було дуже добре чутно, а це дуже приємно. Ще раз спасибі їм величезне!

 

За матеріалами metalist1925.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору