Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. 30 забитих м’ячів, індивідуальний рекорд

19:00, 13 серпня 2018

Друга ліга. Дебютне вилучення воротаря у сезоні, два голи у компенсований час

Фото: fcgornyak.dp.ua


Криворізький «Гірник» третій поспіль домашній матч забиває три м’ячі і є найвидовищнішою командою у другій лізі. У середньому у матчах за участю «Гірника» забивають 4,75 м’ячі за гру. Рівненський «Верес» є єдиною командою другої ліги, яка ще не вигравала цього сезону.

«Таврія-Сімферополь» забиває вже 13-й матч поспіль. Безпрограшна серія «Таврії-Сімферополь» складає вже дев’ять матчів. Безнічійна серія чернівецької «Буковини» складає 12 матчів.

Микола Лиховидов («Реал Фарма»), у віці 52 років та 197 днів стає найстаршим гравцем сезону і другої ліги в цілому.

Президент "Реал Фарми" Микола Лиховидов. Фото: real-farma.com.ua


Богдан Петриченко (ФК «Нікополь») стає першим воротарем, якого вилучали з поля у цьому сезоні. Олексій Бойко («Мир») та Роберт Гегедош (ФК «Минай») забивають вже у третьому матчі поспіль. У віці 18 років та 121 дня Ігор Катеруша (ФК "Нікополь") стає наймолодшим автором забитого м’яча, а Сергій Цой ("Кристал") у віці 34 років та 176 днів відповідно найстаршим.

Підсумки ігрового дня

У цілому зіграно десять матчів, три перемоги господарів, чотири нічиїх та три перемоги гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому три за гру), господарі забили 14 м’ячів, гості – 16. У першому таймі було забито 11 м’ячів, і 19 - у другому. Арбітрами було показано 39 попереджень та одне вилучення, також було призначено п’ять пенальті (чотири реалізовані). Загалом дев’ять матчів туру відвідало 13951 глядачів (у середньому 1550 за гру). У турі зафіксовано шість дублів. Найпопулярніший рахунок – 3:2 – чотири рази.

Голи: найперший – Роман Кузів ("Буковина", 13 хвилина), найпізніші – Сергій Твердоух (ФК «Нікополь», 90+4 хвилина) та Олексій Шпак (ФК «Минай», 90+4 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Едуард Сарапій («Металург»), Дмитро Скакун (ФК «Калуш»), Ігор Яровой («Гірник»). Роберт Гегедош (ФК «Минай»).

Пенальті не реалізував: Ігор Олексієнко ("Нива" Тернопіль, штанга).

Перше вилучення: Богдан Петриченко (ФК «Нікополь», у 53-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Артем Кулініч («Нива» Вінниця), Сергій Дворник («Поділля»), Богдан Савчук («Чайка»), Іван Богдан («Реал Фарма»), Дмитро Зелінський («Енергія»).

Ювілеї гравців

295-ту гру у другій лізі проводить: Роман Гурін ("Таврія-Сімферополь"), 80-ту: Михайло Шестаков ("Нива" Вінниця), 75-ту: Роман Бочак ("Енергія"), Іван Гливий ("Кристал"), 60-ту: Антон Батрак ("Буковина"), Артем Недоля ("Полісся"), 50-ту: Андрій Ліповуз ("Поділля").

Дебютують у другій лізі: Андрій Шутько, Микола Бужин (обидва ФК "Нікополь"), Владислав Андрусенко (ФК "Калуш"), Тимур Пограничний ("Гірник").

30-й м’яч у другій лізі забиває: Сергій Цой ("Кристал"), 15-й Дмитро Скакун (ФК "Калуш", перший у грі), десятий: Євгеній Вітенко (МФК "Миколаїв-2").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Ігор Катеруша (ФК "Нікополь", у другій грі) та Ігор Яровой ("Гірник", у четвертій грі).

Третій дубль у другій лізі на рахунку: Дмитро Скакун (ФК "Калуш"), другий: Андрій Сторчоус ("Черкащина-Академія"), перший: Дмитро Бардадим (МФК "Миколаїв-2", у 24-й грі), Олексій Литовченко ("Нива" Тернопіль, у 21-й грі), Олексій Бойко ("Мир", у 14-й грі), Ігор Яровой ("Гірник", у четвертій грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору