Новини змагань

Бука: "Гірник" голодний до перемог (+відео шаленого голу)

10:00, 8 серпня 2018

Півзахисник криворізького «Гірника» Ігор Бука розповів про свій шедевральний гол у ворота "Металурга"

Ігор Бука (№7). Фото: fcgornyak.dp.ua


Старожил "Гірника" Ігор Бука прокоментував домашню перемогу над запорізьким «Металургом» у третьому турі групи "Б" змагань у Другій лізі (3:1), - яка стала першою після повернення на професіональний рівень. 28-річний хавбек відзначився дублем у заключній частині поєдинку і став головним героєм зустрічі.

- Хотів би спершу привітати вболівальників із перемогою і подякувати за все, - сказав Бка офсайту клубу. - Другий матч поспіль вони приходять підтримати нас. Набагато легше і приємніше грати на заповненому стадіоні. Ваша підтримка надихає і окрилює «Гірник». Стосовно матчу, то він вийшов важким. Тренери по деталях розібрали гру «Металурга», тому ми були готові діяти на контратаках більшу частину поєдинку. Всі футболісти витримали темп і здобули відмінну перемогу.
- Твій другий гол - це шедевр. Як вдалося перекинути воротаря?
- Протягом гри часто спостерігав за його позицією в штрафній площі. Переважно він виходив із воріт, перебуваючи між лінією штрафної і 11-метровою позначкою. Вирішив, якщо буде можливість, потрібно пробивати. Отримавши м'яч в центральному колі, периферійним зором встиг побачити те, що він знову вийшов з воріт.

Ну а виконання удару не підвело (посміхається). Хотів би стати кращим бомбардиром чемпіонату? Рано про це говорити. Я завжди націлений на ворота, але і результативні передачі віддавати приємно.

- Наступний суперник "Гірника" - "Мир"...
- Знаю, що це збалансована команда. Має свій кістяк, яким грає разом вже не перший рік. Протягом тижня обов'язково розберемо їх гру і добре підготуємося до зустрічі. В цілому за підсумками стартових трьох турів можна сказати, що суперничали з хорошими клубами. Два з них раніше оголошували про завдання підвищитися в класі. Чотири очки в іграх з "Таврією" та "Металургом" - дуже непоганий показник. Це колективи високого рівня з сильним підбором футболістів, які тривалий час виступають на професіональному рівні.

В "Гірнику" ж більше половини складу грає на профі-рівні свої перші матчі, але, незважаючи на це, ми зуміли показати хороший футбол і продовжимо вдосконалюватися. Необхідно вчитися не повторювати помилок, яких припустилися в Одесі (поразка 1:3). Програє і перемагає - команда, нам потрібно бути завжди єдиним цілим.

У цьому сезоні в Другій лізі всі клуби приблизно одного рівня, і той, хто більше проявить бажання і пристрасті в матчах, перемагатиме. Сподіваюся, в числі цих клубів буде і «Гірник» (посміхається). Ми голодні до перемог і хочемо вигравати в кожному турі.

 

За матеріалами fcgornyak.dp.ua




ТЕГИ: ГІРНИК, БУКА
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору