Новини змагань

Друга ліга. Третій тур. Шість вилучень і тренерська відставка

07:00, 6 серпня 2018

У третьому турі Другої ліги було зафіксовано відразу шість вилучень із поля, і деякі з них вплинули на підсумкові результати

Футболісти «Миная» здобули другу перемогу поспіль, скориставшись чисельною перевагою в матчі з «Чайкою». Фото: fcminaj.com


Драматично розгорталися події в поєдинку дебютантів змагань на професіональному рівні, «Миная» та «Чайки». Гості з Петропавлівської Борщагівки ще раз довели, що їх аж ніяк не можна недооцінювати. Їхній півзахисник Володимир Тименко на 25-й хвилині влучним ударом заскочив зненацька досвідченого воротаря закарпатців Дмитра Бабенка. 0:1.

Ще за сім хвилин футболісти з Київщини залишилися в меншості — було вилучено Святослава Грабчака. Та хоча ігрова перевага господарів, за яких виступало чимало відомих виконавців, сумнівів не викликала, вони зуміли схилити шальки терезів на свій бік лише наприкінці протистояння.

Спочатку Анатолій Нурієв майстерно перекинув м’яч через «стінку» й вирівняв становище. Потім на останній хвилині основного часу господарі одержали право на пробиття пенальті, але Роберт Гегедош програв дуель воротареві «Чайки» Богдану Савчуку. Проте на третій компенсованій хвилині Гегедош реабілітувався, таки змусивши Савчука капітулювати. 2:1.

Кадрове посилення не принесло миттєвого результату для рівненського "Вереса". Втім, у матчі проти вінницької "Ниви" гостям практично цілий тайм довелося грати вдесятьох. У цьому сезоні на всі три професіональні ліги України залишилося лише дві команди, які ще не забивали: "Агробізнес" та "Верес". А після цього матчу вінницька "Нива" залишилася без керманича, Дениса Колчина було звільнено.

«Поліссю», яке також виступає в групі «А», не вдалося скористатися чисельною перевагою. Після вилучення на 75-й хвилині Владислава Греся футболісти «Поділля» спокійно перешикувалися, надійно діяли при підстраховці й зуміли зберегти свої володіння недоторканими. 0:0.

Більше пощастило гравцям «Миру» (група «Б»), які приймали лідера, «Реал Фарма», й вийшли вперед на 62-й хвилині після удару Івана Доценка. Ще за три хвилини після повторного попередження побачив перед собою червону картку захисник одеситів Юрій Нахаба. Господарів уже було не зупинити, і вони довели справу до розгрому завдяки точним пострілам Олексія Бойка та Михайла Кривича. 3:0.

І все ж центральний поєдинок туру відбувся в Новій Каховці, де «Енергія» приймала «Таврію Сімферополь». Нагадаємо, що минулого сезону саме в гострому суперництві цих команд визначився володар бронзових нагород у групі «Б». Тоді більше пощастило новокаховцям. Краще вони розпочали й звітний матч, відкривши рахунок вже на 4-й хвилині — відзначився Богдан Кірєєв. Гості відігралися перед перервою після пенальті, який реалізував Вадим Воронченко (тепер у його активі вже п’ять забитих м’ячів і лідерство в бомбардирській гонці).

Після фінального свистка головний тренер «Енергії» Олег Федорчук нарікав на дії арбітра, утім, дісталося на горіхи й лідерам новокаховців — Ярославу Прокіпчуку, Дмитру Махньову та Роману Бочаку, через помилки яких команді не вдалося домінувати на полі.

 

За матеріалами ffu.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору