Новини змагань

ФК “Балкани” здійснив ребрендинг логотипу (відео)

13:30, 3 серпня 2018

У зорянських "Балкан" великі зміни

Футбольний клуб «Балкани» - це команда зі своєю унікальною історією становлення. «Балкани» асоціюють з єдністю, згуртованістю, стрімким зростанням і неймовірним бажанням перемагати. Саме це дозволило клубу два роки  поспіль завойовувати золоті медалі аматорського чемпіонату України з подальшим переходом у Другу лігу, а ще через рік клуб зміг підвищитися у класі до рівня Першої ліги.

Головні цінності, які сповідують керівництво зорянського клубу, тренерський штаб, футболісти і вірні вболівальники  - це відданість традиціям, сім'ї та сучасним тенденціям у футболі.

Саме ці риси і потрібно було закласти в новий логотип команди, адже він повинен стати уособленням усіх цих цінностей.

Новий логотип ФК «Балкани» своїм нахилом символізує рух вперед і прагнення тільки вгору до нових перемог. Незмінно важливим для клубу є місце його народження - село Зоря Саратського району. Саме тут, в затишному куточку Одеської області в 2007 році з'явився  футбольний клуб «Балкани». Обриси першої літери назви села присутні і в новому логотипі - BZ (Balkany Zorya). Як «Балкани» прагнуть до сучасного  футболу, так і в ребрендингу клуб намагається відповідати новітнім тенденціям. Тим більше, що ще виступаючи на аматорському рівні, зорянці були відзначені престижною нагородою «За стрімкий розвиток клубу», засновником якої є Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

При створенні нового логотипу не забувся клуб і про своїх уболівальників, тепер навіть з трибуни чітко і гордо на формі зображена перша літера рідного клубу. Прагнення грати на більш високому рівні зумовило вибір літер з латиниці, щоб про «Балкани» в недалекому майбутньому заговорили і в Європі.

Кольори білий і синій теж обрані не випадково.

Білий - колір істини, чистоти, світла і переможців. Саме в білій формі футболісти  «Балкан» за традицією виступають на рідному стадіоні.  Не зміниться це і в новому стилі. Тільки ось, перше півріччя футболісти на виїзді відіграють в чорній формі, а ось вже в новому 2019 році форма стане синьою, слідом за логотипом.

Сам синій колір - символ безхмарного неба над головою, сталості, стійкості духу і прагнення рухатися вгору до нових вершин.

Погляньте на нашивку на грудях футболістів. Рамка навколо логотипу символізує єдність всіх, хто хоча б трохи, але причетний до життя клубу. Тут кожен - невіддільна частина цілого організму. Варто лише згадати, як на очах просто зелений газон перетворився на справжнісінький стадіон - з трибунами, роздягальнями та лавками для гравців.

Ми сподіваємося і віримо, що ребрендинг допоможе «Балканам» продовжувати рости і досягти впізнаваності не лише в рідному регіоні, а й у всій країні, а надалі за її межами.

 

За матеріалами fcbalkans.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору