Новини змагань

Традиціям не зраджують. "Гірник-Спорт" зустрівся з дітками із оздоровчого центру.

09:20, 27 липня 2018
Гравці і тренери ФК "Гірник-Спорт" побували в дитячому спортивно-оздоровчому центрі "Горизонт", у якому зіграли товариський матч
Фото: gornyak-sport.net

Автографи, селфі з юними уболівальниками, товариська гра, а також несподівані питання. Всього цього було вдосталь у гравців «Гірника-Спорт» під час їх візиту в дитячий спортивно-оздоровчий центр «Горизонт». Розташований він у селі Запсіллі Полтавської області, неподалік від Кременчука і Горішніх Плавнів, в лісистій місцевості на лівому березі річки Псел.

Фото: gornyak-sport.net

У «Горизонт» «Гірник-Спорт» прибув в повному складі на чолі з директором клубу Тетяною Каплун і головним тренером команди Сергієм Пучковим. Подібні візити для команди традиційні. Вони здійснювалися і в минулі роки, але більшість гравців і нинішній тренерський штаб вперше побачив умови відпочинку дітей в «Горизонті». Наприклад, атмосфера цього центру нагадала головному тренеру «гірників» Сергію Пучкову його дитинство, і він зізнався, що в такі табори їздив до шостого класу.

Тренераський штаб "гірника-Спорт" - тренер воротарів Ігор Андрєєв, головний тренер Сергій Пучков і тренер Костянтин Поліщук. Фото: gornyak-sport.net

Гості були вражені умовами, які створені для відпочинку дітей. «Гірник-Спорт» вітала директор «Горизонту» Наталія Мартинович. Методист дитячого спортивно-оздоровчого центру Іван Найда розповів про історію «Горизонту», а потім запросив футболістів і тренерів  до корпусів центру. Тут гравців вже чекали їх юні вболівальники. Хлопці не втрачали часу і зробили спільні селфі з гостями, брали автографи. Після цього на стадіоні відбувся товариський матч. Проти гравців «Гірника-Спорт» вийшла збірна ДСОЦ «Горизонт».

Фото: gornyak-sport.net

Гра пройшла у запеклій боротьбі. Перший гол забили господарі в швидкій контратаці. «Горизонтивці» могли збільшити свою перевагу, але вразити ворота «гірників» не вдавалося. Після цього гості повели в рахунку - 3: 1. Пізніше гравці збірної «Горизонту» проявили волю до перемоги і зрівняли рахунок. Матч завершився внічию - 4: 4. У підсумку перемогла дружба. Гравці «Гірника-Спорт» були задоволені незвичайним для себе матчем. Незабутні враження отримали як гравці збірної «Горизонту», в якій були і вожаті центру, так і футболісти «Гірника-Спорт».

Фото: gornyak-sport.net

До речі, в складі команди господарів виступали і вихованці дитячо-юнацького футбольного клубу «Гірник-Спорт», які зараз відпочивають у «Горизонті». Гра зібрала велику кількість шанувальників футболу, серед яких було багато дівчат. Завершився візит Гірника-Спорт до «Горизонту» спілкування в актовому залі центру. Гравцям довелося тримати удар у вигляді великої кількості питань від юнаків і дівчат. Їх цікавили різні деталі в професії футболіста. Запитували не лише про улюблені команди і футболістів, але і про зарплату та особисте життя гравців. Були й зовсім несподівані питання.

Фото: gornyak-sport.net

Наостанок директор «Горизонту» Наталія Мартинович вручила команді фірмові футболки центру. У свою чергу головний тренер «Гірника-Спорт» Сергій Пучков подарував «Горизонту» клубну атрибутику. Головним підсумком візиту «Гірника-Спорт» в дитячий спортивно-оздоровчого центру стали незабутні емоції, які отримали всі учасники зустрічі. Гравцям ці враження допоможуть в підготовці до непростого найближчого матчу з СК «Дніпро-1», а діти згадуватимуть про візит футболістів протягом всієї зміни.

Фото: gornyak-sport.net

Фото: gornyak-sport.net

Фото: gornyak-sport.net
 
 
За матеріалами gornyak-sport.net



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору