Новини змагань

Нурієв: хочу виграти з "Минаєм" Другу лігу

10:00, 26 липня 2018

Анатолій Нурієв ще минулого сезону грав в УПЛ, а сьогодні захищає кольори друголігового Минаю"

Фото: facebook.com/FC-Minaj


Сьогодні Анатолія Нурієва можна назвати одним з найталановитіших молодих закарпатських футболістів. Після підкорення чемпіонату області, він відправився штурмувати найвищу сходинку українського футболу – Прем’єр-Лігу. У складі «Сталі» Нурієв зіграв у семи матчах, де зумів віддати одну гольову передачу. Для новачка, який перестрибнув з аматорського чемпіонату відразу в елітний дивізіон професіонального футболу, – це дуже і дуже непогано.

На жаль, «Сталь» вилетіла із Прем’єр-Ліги, а згодом і взагалі припинила існування. «Минай» уже давно націлювався на молодого форварда, якого так полюбляють закарпатські вболівальники. І у це міжсезоння, перед стартом Другої ліги, нападника таки вдалося підписати. За повідомленнями прес-служби клубу з Закарпатської області, радий цьому і сам Анатолій.
- Наші вітання у великій родині «Минаю». Наскільки знаю, ти обрав наш клуб з поміж інших цікавих варіантів?
- Після закінчення минулого чемпіонату були пропозиції. Хотів спробувати пограти за команду з нижчого дивізіону чемпіонату Іспанії, але там не все вийшло. Був ще варіант з Азербайджану, але я вибрав залишитися на Закарпатті і допомогти амбітній команді «Минай», яка ставить перед собою високі задачі.
- Ти вже встиг зіграти у першому матчі Другої ліги. Відчувалося, що не вистачає зіграності з партнерами. Ще не встиг адаптуватися?
- Можна і так сказати. Період адаптації  ще не завершений. Так, я проходив збори з «минайцями», але потім полетів в Іспанію, і тільки 4 дні як повернувся перед матчем з «Калушем». Думаю, найближчим часом повністю адаптуюся та вже зіграємося з партнерами ще краще.
- З твоєю появою у «Минай» тепер буде грати в два нападники?
- А я можу грати не тільки центрфорварда, а й під нападниками. Є різні варіанти. Треба буде зіграти захисника – зіграю захисника. Все залежить від бажання та вказівок тренера.
- А які саме завдання перед собою ставиш?
- Хочеться стати кращим бомбардиром Другої ліги. І, звісно, аби наша команда зайняла перше місце та вийшла у Першу лігу.
- Завжди цікаво почути, на кого орієнтуєшся у сучасному футболі?
- Як таких орієнтирів у мене немає, але мені дуже подобається життєвий футбольний шлях англійця Варді та колумбійця Бакки. Захоплююся ними.
- Задоволений, що знову граєш вдома?
- У принципі, так. Батьки та друзі люблять ходити на футбол за моєю участю.
- Що ж, чекаємо коли будемо тебе вітати з першим забитим м’ячем!
- Старатимуся! Сподіваюся, це буде скоро.

 

За матеріалами fcminaj.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору