Новини змагань

Гвоздевич: "Гірнику" не вистачило досвіду в матчі з "Таврією"

16:00, 25 липня 2018

Півзахисник криворізького «Гірника» Сергій Гвоздевич підбив підсумки домашнього матчу першого туру групи Б Другої ліги проти сімферопольської «Таврії» (3:3)

Фото: fcgornyak.dp.ua


- Перш за все, дуже радий, що ми  дебютували в Другій лізі, - розповідає 33-річний хавбек (на фото №21), який відіграв усі 90 хвилин на позиції крайнього захисника. - Багато хлопців відчули, що таке професіональний футбол. Стосовно гри, то все складалося для нас досить непогано: створили достатню кількість гольових моментів. У першому таймі все зіпсував пенальті, не втримали комфортну перевагу, пропустили перед самою перервою. Якби зуміли втримати перевагу в два м'ячі, у другому таймі було б легше. З іншого боку, якби нам вдалося забити третій м'яч і зробити рахунок 3:0, то гра була б зроблена. Але це футбол, він складається з невикористаних моментів і помилок.

Після перерви знову пропустили зі стандарту, але зібралися і відразу вийшли вперед. Вважаю, що нас підвела кінцівка матчу, яку провели не впевнено... Багатьом хлопцям не вистачило досвіду виступів на професіональному рівні, і в цьому результаті цей фактор дуже важливий.

Також не вистачило концентрації в епізоді з третім м'ячем. В цілому, я задоволений підсумком матчу. Перший млинець, як то кажуть виявився гливким. Рухатимемося далі, намагатимемося набирати якомога більше залікових пунктів. Окремо хотів би висловити подяку уболівальникам. Ваша підтримка сьогодні була неймовірною! Спасибі вам, дорогі! Чекаємо на наступних домашніх матчах!

 

За матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору