Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Анонс матчів першого туру

12:20, 21 липня 2018

Анонс матчів першого туру сезону 2018/19 у другій лізі

ФК "Минай" дебютує на професіональному рівні. Фото: fcminaj.com


Цей сезон стає вже 27-м за ліком у другій лізі і має одразу чотирьох дебютантів ПФЛ: ФК «Калуш» (Івано-Франківська область), ФК «Минай» (Закарпатська область), «Черкащина-Академія» (Білозір’я, Черкаська область) та «Металург» (Запоріжжя). Вперше за останні 12 сезонів у професіональних лігах України задіяні усі регіони країни.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А», 1 тур

 

Неділя, 22 липня 2018 року. м. Новоград-Волинський. Стадіон «Авангард».

«Полісся» (Житомир) - «Черкащина-Академія» (Білозір’я).

Арбітр – Крістіна Козорог (Київська обл).

Житомирське «Полісся» вже у середу у Кубку України розпочало свій сезон у цьому році. На Черкащині «Полісся» у серії пенальті програло команді «ЛНЗ-Лебедин» - 2:4. А от новостворена «Черкащина-Академія» з Білозір’я у першому попередньому раунді кубка не виступала як правонаступник «Черкаського Дніпра», який вилетів з першої ліги.


Неділя, 22 липня 2018 року. мст. Млинів. Стадіон «Колос».

«Верес» (Рівне) - «Поділля» (Хмельницький).

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ).

"Верес" змушений починати все з початку. Фото: офіційна сторінка у ФБ ФК "Минай"


Рівненський НК «Верес» після процедури об’єдання-обміну з ФК «Львів» повертається до другої ліги. У середу обидва клуби вилетіли з кубка України програвши свої домашні матчі. «Верес» у драматичній серії пенальті програв «Минаю» - 9:10, а от хмельничанам у грі з запорізьким «Металургом» не допоміг навіть граючий тренер Воловик – поразка 0:2.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Вінниця. Стадіон «Центральний».

«Нива» (Вінниця) – «Нива» (Тернопіль).

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).

Вінницька «Нива» доволі впевнено у Одесі виграла дебютний кубковий матч цьому сезоні – 2:0 з «Реал Фарма». А от тернопільська «Нива» у дебютному матчі Віталія Шумського програла аматорській «Вікторії» з Сумщини – 1:2 і вибула зі змагань.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Калуш. Стадіон «Хімік».

ФК «Калуш» - ФК «Минай».

Арбітр – Артем Кошура (Чернівці).

"Минай" вибив із Кубка "Верес". Фото: офіційна сторінка у ФБ ФК "Минай"


Обидва колективи з західної України у середу виграли свій перший матч у цьому сезоні. Калушчани у себе вдома перемогли чернівецьку «Буковину» - 0:0, та 4:3 по пенальті, а от ФК «Минай» у Млинові переміг рівненський «Верес» - 1:1 та 10:9 по пенальті. Гравцям обох команд довелось пробити по десять пенальті, і лише з 19-ї спроби воротар закарпатців відбив пенальті.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Чернівці. Стадіон КСОП «Буковина».

«Буковина» (Чернівці) - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).

Арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк).

Обидві команди посеред тижня програли свої матчі у кубку України. І, якщо «Буковина» у середу дотягла до серії пенальті, де програла ФК «Калушу» - 3:4, то «Чайка» з пристоличної Петропавлівської Борщагівки програла 0:1 у Бериславі. Для «Чайки» старт у професійному футболі починається з двох далеких виїздів. 30-тирічний арбітр Вадим Подригуля з Луцька дебютує у другій лізі.

Група «Б», 1 тур

Субота, 21 липня 2018 року. с. Горностаївка. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) - ФК «Нікополь».

Арбітр – Клим Заброда (Київ).

Пряма трансляція матчу тут

Саме цей матч відкриватиме 27-й за ліком чемпіонат України серед команд клубів другої ліги. Лише у середу у Кубку України горностаївський «Мир» в гостях впевнено переграв своїх сьогоднішніх гостей з Нікополя – 4:1. Підопічні Григорія Варжеленка у кубковій грі провалили перший тайм і планують реваншуватися за цю поразку вже у рамках чемпіонату. Також, слід зазначити, що з семи матчах між командами у другій лізі «Мир» виграв п’ять, а ФК «Нікополь» - жодної.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Херсон. Стадіон «Кристал».

«Кристал» (Херсон) - МФК «Миколаїв-2».

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро).

Новий муніципальний клуб з Херсону – «Кристал» у середу виграв свій дебютний матч після повернення до професіонального футболу. У дербі в Новій Каховці була переможена місцева «Енергія» - 1:0. А от юні миколаївські гравці не мають права виступати у Кубку України через "двієчку", й вони планомірно готувалися до виїзного матчу у Херсоні.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Кривий Ріг. Стадіон «Металург».

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Таврія-Сімферополь».

Арбітр – Сергій Задиран (Київ).

Сімферопольська «Таврія» на досить важкому (через зливу) полі у вівторок виграла дебютний матч цього сезону. Єдиний гол у домашньому кубковому матчі проти «Чайки» з Київщини на 13-й хвилині забив Віталій Фетісов. А от «Гірник» свій кубковий матч не зіграв через зняття охтирського «Нафтовика» з розіграшу Кубка України.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Одеса. Стадіон «Іван».

«Реал Фарма» (Одеса) - «Металург» (Запоріжжя).

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ).

У одеситів з урахуванням кубкового матчу це вже друга домашня гра на цьому тижні, у запоріжців все навпаки - після вояжу до Хмельницького їм треба їхати одразу до Одеси.


Неділя, 22 липня 2018 року. м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія».

«Енергія» (Нова Каховка) – «Кремінь» (Кременчук).

Арбітр – Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Новокаховська «Енергія» у середу програла свій дебютний матч у цьому сезоні – домашні 0:1 у Кубку з «Кристалом», а от «Кремінь» з новим тренером Ігорем Столовицьким як екс-комадна першої ліги у кубку не грала. 23-тирічний арбітр Максим Поліщук Кривого Рогу дебютує у другій лізі.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору