Новини змагань

Міжсезоння-2018: де, як і над чим працюють клуби Другої ліги

13:10, 6 липня 2018

Прес-служба ПФЛ збирає інформацію про передсезонну підготовку друголігівців.

Фото: fcgornyak.dp.ua


Група «А»

«Черкаський Дніпро» працює вдома під керівництвом в.о. головного тренера Олександра Кирилюка. Команда встигла провести низку контрольних матчів (6:3 з «Олімпіком» Кропивницький А, 1:1 з вінницькою «Нивою» Д3, 0:0 з «Арсеналом-Київ» Д1).

«Нива» (Вінниця) вийшла на єдиний, цілісний збір з 21 червня. Символічним першим спарингом став виставковий матч із уболівальниками змішаними складами. Далі пішли контрольні матчі – 1:1 із «Черкаським Дніпром» Д3 та «Арсеналом-Київ» Д1, 0:0 з «Олімпіком» U-21 (Донецьк), на 7 липня запланований виїзний спаринг із «Оболонню-Бровар» (Київ) Д2.

«Скала» (Стрий) про підготовчу роботу друголігової команди не повідомляла.

«Верес» (Рівне) займається в рідній області з 25 червня. Встигли провести спаринг з «Волинню» U-19 (Луцьк) – 0:0, з якою планують зустрітися ще раз 7 липня. На 11 та 14 липня також заплановані контрольні матчі, переговори з потенційними суперниками ведуться.

Фото: nkveres.club


«Буковина» (Чернівці) працює з 21 червня. Зіграли такі спаринги: команда вільних агентів – 4:1, «Нива» (Тернопіль) Д3 – 1:1, «Поділля» (Хмельницький) Д3 – 2:0. На 8 липня заплановано контрольний матч із новачком Першої ліги – «Прикарпаттям» (Івано-Франківськ). На 13-14 число запланований спаринг, суперник уточнюється.

«Нива» (Тернопіль) від 21 червня встигла поспарингуватися зі львівськими «Карпатами» Д1 (0:2), ФК «Львів» U-21 (0:0), чернівецькою «Буковиною» Д3 (1:1). Надалі намічено зіграти проти львівських «Карпат» U-21 (6 липня), винниківського «Руху» Д2 (8-го), ФК «Калуш» Д3 (12-го). 

«Полісся» (Житомир) розпочало підготовку до нового сезону наприкінці червня, основна робота пішла з 2 липня. Зіграно контрольний матч із аматорським «Звягелем» (Новоград-Волинський), мінімальна поразка.

«Поділля» (Хмельницький) на зборах із 21 червня. Мали зіграти перший спаринг 30 червня із вінницькою «Нивою», однак через зливу поберегли газон і перенесли гру на невизначений термін. Натомість вдалося зустрітися із волочищанським «Агробізнесом» Д2 (0:3), чернівецькою «Буковиною» Д3 (0:2). Сьогодні у подолян запланований повторний матч проти чемпіонів Другої ліги – «Агробізнесу».

ФК «Калуш» після аматорського сезону відпочивав недовго і вже 28 червня розпочав навчально-тренувальні збори під старт друголігового сезону. Проведено вже два контрольних матчі – 1:2 із «Прикарпаттям» (Івано-Франківськ) Д2 та 1:1 з «Карпатами» (Львів) U-21. На 7 липня намічений спаринг із ФК «Львів» Д1, на 12 липня – з «Нивою» (Тернопіль) Д3.

ФК «Минай» з 4-го липня працює в рідній області (на футбольній базі «Камелот»). На 7 липня заплановано перший контрольний матч – з МФК «Миколаїв» Д2. Наступні спаринги – дати, місця проведення, суперники – будуть анонсовані пізніше.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) готується на Київщині. Команда провела кілька спарингів (2:0 – бутанський «Меліоратор» А, 1:3 – «Оболонь-Бровар» Д2, 7:1 – «Олімпік» U-21). Після домашнього етапу проводить збір у Макарові.

Група «Б»

«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) очікує вирішення організаційних питань.

«Кремінь» (Кременчук) працює вдома з 18 червня під керівництвом нового головного тренера Ігоря Столовицького. Проведено спаринги з криворізьким «Гірником» Д3 (0:0), СК «Дніпро-1» Д2 (1:3), харківським «Металістом 1925» Д2 (0:3), ФК «Олександрія» U-21 (1:0).

«Енергія» (Нова Каховка) на зборах з 25 червня. Проведено контрольні ігри з сімферопольською «Таврією» (1:2), МФК «Миколаїв-2» (3:0) та криворізьким «Гірником» (1:4) – всі клуби є колегами по Групі Б. Наступний спаринг-партнер також друголіговий – ФК «Нікополь» (7 липня). На 13 липня заплановано гру із аматорським колективом (суперник уточнюється).

«Таврія» (Сімферополь) 20 червня почала перший збір у Скадовську. Проведено контрольні матчі з МФК «Миколаїв» Д2 (0:1), новокаховською «Енергією» Д3 (2:1), а з 1 липня сімферопольці проводять роботу в Бериславі. На сьогодні запланований спаринг із аматорським СК «Каховка», а на 10 липня – з друголіговим МФК «Миколаїв-2».

Фото: tavriya.com.ua


«Мир» (Горностаївка) також завершила відпустку 25 червня. На першому зборі, який клуб проводив на власній тренувальній базі, зіграно один контрольний матч – 8:0 проти аматорського «Кронау» з Високопілля. Другий тренувальний збір, який пройде з 5 по 13 липня. 8-го числа має бути зіграний спаринг з МФК «Металург» (Запоріжжя), інші суперники в стадії перемовин.

«Реал Фарма» (Одеса) працює з 20 червня. За цей час проведено контрольний матч проти херсонського «Кристалу» Д3 (2:6). 7-8 липня – подвійний спаринг двома складами з «Чорноморцем», 14-го – з МФК «Миколаїв-2» (Д3).

ФК «Нікополь» запланував липневі домашні збори та низку спарингів. Із 4-го числа команда працює в Чкаловому. Спаринги – 7-го з новокаховською «Енергією» Д3, 11-го – з херсонським «Кристалом» Д3, 14-го – з запорізьким МФК «Металург» Д3.

МФК «Миколаїв-2» працює вдома з виїздами на спаринги з 18 червня. Вже зіграно з суперниками по Другій лізі – новокаховською «Енергією» та херсонським «Кристалом» (однаковий підсумок – 0:3). У планах – 10 липня з сімферопольською «Таврією» Д3, 14-го – з одеським «Реал Фармою» Д3.

«Кристал» (Херсон) займається вдома з 25 червня. Вдалося обіграти «Реал Фарма» (Одеса) Д3 – 6:2 та МФК «Миколаїв-2» Д3 – 3:0. 7 липня очікується спаринг із «Балканами» (Зоря) Д2, існує «вікно» для спарингу й на 11 липня.

Херсонський "Кристал" переміг у контрольному матчі МФК "Миколаїв-2". Фото: mfckrystal.com


МФК «Металург» (Запоріжжя) після завершення аматорського чемпіонату взявся за підготовку до Другої ліги (паралельно, до слова, клубна команда бере участь в чемпіонаті області). Під керівництвом нового головного тренера Олега Тарана команда займається вдома. Вдалося обіграти краматорський «Авангард» Д2 (1:0), на 6 липня запланований спаринг з ФК «Маріуполь» U-21, на 8-ме – з горностаївським «Миром» Д3, на 11-те – з кропивницькою «Зіркою» Д2.

«Гірник» (Кривий Ріг) після аматорського чемпіонату розпочав підготовку вже 18 червня. Вдалося зіграти з кременчуцьким «Кременем» Д3 (0:0), петровським «Інгульцем» Д2 (1:4), високопільським «Кронау» А (8:0), ФК «Олександрія» U-21 (1:3), кропивницькою «Зіркою» Д2 (2:1), новокаховською «Енергією» Д3 (4:1).

ФК "Гірник" повертається у профі. Фото: fcgornyak.dp.ua


 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору