Новини змагань

Сергій Макаров переобраний на посаду президента ПФЛ

16:15, 27 червня 2018
Він став лише другим в історії очільником Ліги, якому клуби-члени ПФЛ довірили другу каденцію
 
КИЇВ, УКРАЇНА. 27 червня 2018 року. Сьогодні на V звітно-виборній Конференції ПФЛ, яка відбулася в Будинку футболу, відбулося голосування щодо виборів президента нашої організації. Єдиним кандидатом (висунутим за всіма процедурними правилами у необхідний термін) став діючий президент ПФЛ - Сергій Дмитрович Макаров.
 
Його кандидатуру підтримало 35 із присутніх 36 делегатів. Таким чином, вдруге в більш як дводесятирічній історії ПФЛ діючий президент ПФЛ отримав новий кредит довіри та можливість продовжити свої починання. У своїй промові, проголошеній після переобрання, Сергій Макаров наголосив на важливості спільної роботи на благо вітчизняного футболу та відзначив, що він мріє об'єднати футбольне співтовариство, посприяти у створенні єдиного стабільного формату проведення змагань на всіх рівнях, об'єднатися проти корупції в спорті та задля модернізації інфраструктури, центрувати комерійцні права, зібрати на трибунах мільйон глядачів за сезон, а також зібрати коло професіоналів, які всі разом творитимуть нову історію улюбленої гри в Україні.
 
Довідка. Сергію Макарову 41 рік. Від 2009 року працює в ПФЛ - як керівник інформаційно-аналітичного центру (2009-2010) та виконавчий директор (2014). Від 2014 року - президент ПФЛ. Переобраний влітку 2018 року.



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору