Новини змагань

Визначилися найкращі прес-служби за підсумками сезону 2017/18

16:00, 25 червня 2018

На Конференції ПФЛ свої нагороди за підсумками сезону 2017/18 отримає одразу кілька прес-служб

Едмар, Елісса Вєтрова і Олександр Белицький. Фото: офіційна сторінка у ФБ Олександра Белицького, керівника прес-служби ФК "Металіст 1925"


Найкраща прес-служба футбольного клубу – ФК Металіст 1925

На спільний результат харківського клубу в плані інформування вболівальників та роботи зі ЗМІ працює дружний колектив – співробітників прес-служби та маркетингового відділу. І в підсумку Металіст 1925 отримує повний пакет ексклюзивного мультимедіа-матеріалу. Своєчасно та глибоко інформує про всі події клубний сайт, за сучасними канонами працюють аккаунти в соцмережах, готуються регулярні фото- та відео-репортажі, здійснюються в обов’язковому порядку текстові та відео-трансляції зустрічей. Готується різноманітний поліграфічний матеріал – від звичних програмок та афіш до книг про видатних особистостей клубу. Це – найкращий комплекс інформаційного супроводу футбольного клубу, на який можна лише рекомендувати всім рівнятися.


Найкращий фотограф – Елісса Вєтрова (ФК Металіст 1925)

Кожен матч та клубний захід ФК Металіст 1925 супроводжується барвистим та широким фоторепортажем. Готує його Елісса Вєтрова – дівчина, залюблена в футбол і віддана рідному клубу. Кожен її фотознімок несе вболівальникам дух матчу, а добрий обєктив фотографа показує футбол не просто грою, а мистецтвом.


Найкращі соцмережі – ФК Нива (Тернопіль)

Відзначаємо прогрес новачків ПФЛ у роботі із соцмережами. У фейсбуку, інстаграмі та на інших платформах Нива працює інноваційно. Готується ексклюзивна графіка, публікуються фото- та відео-репортажі. Що особливо похвально, цікаво презентується стартовий склад команди та новачки. Невипадково така робота клубу надихає і вболівальницькі аккаунти, збираючи коло відданих та зацікавлених фанів.


Найкращий відеоконтент - ФК "Десна" (Чернігів)

Клуби ПФЛ - досить прогресивні, для Першої ліги давно обов'язком стали прямі інтернет-трансляції, щотижня наш футбол гостює на телеекранах, але є у нас такі прес-служби, які дивляться іще глибше. Пропонуємо простежити за роботою з відео чернігівської "Десни". Тут справді започатковано чимало нових форматів взаємодії із вболівальниками, футболістами та тренерами, а сам клуб намагається якомога ширше представити своє життя за допомогою відео-оглядів, постійних рубрик та спеціальних програм. "Десна" ефективно використовує формат класичних трансляцій, які завжди йдуть у гарній якості, а до картинки додається коментар. Готуються огляди матчів та навіть зборів. Клубні ресурси в соцмережах та на відео-платформах розміщують низку ексклюзивного контенту - від регулярних передач жанру Q&A до привітань від самих членів клубу та навіть володаря "Золотого м'яча". У жанр творчості намагаються в клубі перетворити й відео-запрошення на матчі... І це не межа - "Десна" продовжує вдосконалюватися в мультимедіа, працюючи на масового вболівальника.


Прогрес сезону – ФК Рух (Винники)

В ногу зі своїм клубом рухається й прес-служба ФК Рух (Винники). Клуб провів масштабний ребрендинг – посилила всі ключові напрямки діяльності й служба зі зв’язків зі ЗМІ та промоції. Так, обновився офіційний сайт. Створено та розкручено клубні аккаунти в соцмережах. Регулярно готуються ексклюзивні матеріали. Серед усіх заходів ФК Рух робота з відео займає особливе місце. І в цьому плані також можемо відзначити винниківський клуб. Ретельно готуються прямі трансляції, завжди із включеннями із флеш-зони, а інколи навіть з передматчевими студіями. Дбайливо та винахідливо монтуються відео-огляди матчів – видно, що оператор та монтажер стараються знайти в матчі родзинку й красиво подати її глядачам. Готуються не лише відео з матчів, а й із буденної роботи – тренувань, зборів. Гравців, тренерів та керівництво клубу представляють всестороннє, в тому числі, й з особистого ракурсу. Все в цілому – свідчить про суттєвий прогрес клубу в галузі інформування та піару, за що йому присуджується премія «Прогрес сезону».


Найкращий сайт – ФК Інгулець (Петрове)

Велику роботу в інтернеті проводить петровський клуб. Зокрема, покращує свій офіційний сайт. Оновлені всі ключові розділи – додано ексклюзивні анкети та нові портрети гравців, наповнений розділ історії та статистики, а також – це ноу-хау клубу – додано блоги керівництва та їхні прямі координати. А найголовніше – ведеться щоденна робота, інформується про всі події не лише першої команди, а й резервного складу, академії. Зростає клуб – зростає й клубний сайт. Готується версія 2.0 сайту футбольного клубу, яка базуватиметься на більш сучасному «двигуні» та включатиме ще більше ексклюзивної інформації.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору