Новини змагань

Журі ПФЛ визначилося із найкращими програмками сезону

10:00, 18 червня 2018

Прес-служба ПФЛ продовжує підбивати підсумки сезону 2017/18

Програмка ФК "Інгулець"


Увесь сезон 2017/18 тривав конкурс на найкращу програмку чемпіонату в Першій та Другій лігах чемпіонату України. Журі Професіональної футбольної ліги, розглянувши всі експонати, які надійшли на нашу адресу, а також ті програмки, які привозили наші фахівці та делегати зі всієї України, ми визначили найкращі…

У Першій національній лізі бачимо прогрес ФК «Інгулець». Повноколірні, системні, регулярні матчеві видання клубу включають глибоку статистику, міцне представлення історії та сьогодення клубу-господаря та суперників, обовязкові передматчеві інтервю з дійовими особами та багато іншого ексклюзивного матеріалу. Якісне виконання та висока актуальність роблять лауреатами саме програмки петрівського клубу в Першій лізі.

У Другій лізі ми відзначаємо оригінальність та глибину програмок ФК «Нива-В» (Вінниця). Передовсім, говоримо про наповнення – видно якісну роботу клубних фахівців та ентузіастів-любителів. Серйозна, вдумлива інформація широко розповідає про всі передматчеві новини, наявна статистика та історична довідка, а родзинка програмки – особливе оформлення. Дизайнери задіюють дизайн старих програмок, підкреслюючи цим свій особливий ретро-стиль та велику історію власного клубу.

Програмки ФК "Нива-В"


Особлива номінація нашого конкурсу – програмки, підготовані любителями футболу. Альтернативні, неофіційні та спеціальні випуски. Матчдей-ревю, підготовані фахівцями, не працюючими в штаті прес-служб, але щиро залюбленими у вітчизняний футбол. Віддаємо належне Павлові Пилипчуку, відомому львівському журналісту та історику футболу. Створюючи програмки відразу для кількох клубів, у наших лігах він особливо відзначився спільною роботою з ФК «Рух» (Винники) – керівник прес-служби Богдан Тимовчак. Регулярні програмки інформували вболівальників про все найголовніше та радували гарним поліграфічним оформленням.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору