Новини змагань

Собуцький: на фінал прибуло п'ять тисяч наших фанів - “Агробізнес” на НСК “Олімпійський” відчував їхню підтримку!

12:00, 15 червня 2018

Почесний президент та співзасновник ФК “Агробізнес” розповів про глядацький ажіотаж навколо суперфіналу Другої ліги та плани клубу на новому рівні в сезоні 2018/19

Олег Собуцький. Фото: прес-служба ПФЛ


- Олеже Михайловичу, вітаємо Вас із абсолютним чемпіонством в Другій лізі. Це всього третій в історії випадок, коли клуб дебютує в Другій лізі та відразу здобуває золоті медалі. Що сказали хлопцям в роздягальні після перемоги над СК”Дніпро-1”?
- Дякую за привітання, для нас дуже приємно чути такі теплі слова. У хлопців горіли очі, вони хотіли перемогти. За день до матчу футболісти прогулялися по стадіону, адже багато з них не грали на “Олімпійському”. НСК “Олімпійський” -  наче космічний корабель. Гравці не могли повірити, що гратимуть на стадіоні такого рівня.

- Хлопці вийшли на гру і впевнено зіграли, особливо в першому таймі. В другій половині зустрічі трішки віддали ініціативу супернику, але головне, що команда перемогла. Після гри всіх переповнювали позитивні емоції. Задоволені були не тільки ми, а й глядачі, які прибули на цей матч.

- Хочеться подякувати нашим вболівальникам, які приїхали до Києва і несамовито підтримували нас. Більше 5000 — це лише вболівальники нашої команди. Пам'ятаю, що було 40 автобусів з глядачами, потяг на 10 вагонів. 18 автобусів суто волочиських. Також 3000 співробітників Епіцентру прийшли підтримати нас.


- Наскільки суттєвими будуть зміни в команді в новому сезоні? Які завдання ставите перед “Агробізнесом” в Першій лізі?
- Зараз гравці та тренерський штаб у відпустці. Розривати контракти з гравцями не будемо, адже хлопці своєю працею заслужили пограти на новому для себе рівні. Зараз плануємо селекційну роботу, але відзначу, що підсилення в команді буде. Наш головний тренер Андрій Донець саме цим займається. Повністю довіряю Андрію Анатолійовичу. Завдання в клубу великі й амбітні.

 

Прес-слуба ПФЛ

 

...




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору