Новини змагань

Недяк: на наступну зустріч з уболівальниками чекаємо представників влади (відео)

12:00, 14 червня 2018

Директор ФК "Кремінь" Андрій Недяк зустрівся з уболівальниками клубу

Фото: fckremen.com


У літнє міжсезоння керівництво муніципального футбольного клубу «Кремінь» почало діалог із уболівальниками. Перша зустріч відбулася ще до виходу команди із відпустки. Директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк повідомив деякі нюанси взаємовідносин зі спонсорами команди. Керівник кременчужан зазначив, що від свого титульного спонсора команда отримала гроші не в повному обсязі.

Втім тренери та гравці «Кременя» протягом сезону не звертали уваги на фінансові труднощі та до останнього намагалися зберегти місце у Першій лізі. Зробити цього не вдалося. Зараз у клубі очікують офіційних рішень щодо учасників Першої та Другої ліг. Але у будь-якому у Кременчуці намагатимуться створювати боєздатний колектив. Зустріч уболівальників «Кременя» та Андрія Недяка зібрала не більш як сто учасників. На трибунах був захисник «Кременя» Валерій Курелех, який сподівається, що фінансове становище команди зміниться на краще.

Андрій Недяк запевнив, що шукатиме шляхи, аби команда отримувала фінансування у повному обсязі. Міська влада пообіцяла допомагати команді і надалі, а у випадку, якщо не буде налагоджено взаємовідносин із головним спонсором команди, то почнуться пошуки нових спонсорів. Андрій Недяк підбив підсумки першої зустрічі з вболівальниками після минулого сезону. 18 червня гравці та тренери команди вийдуть з відпустки. Після цього планується ще одна зустріч із вболівальниками, але вже за участі представників міської влади.

Фото: fckremen.com


Вболівальникам Кременя залишається чекати виходу команди з відпустки та сподіватися, що наступна зустріч з керівництвом команди та владою Кременчука дасть відповіді на багато питань, які поки що залишаються без відповідей.

 

Прес-служба ПФЛ..

 

...




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору