Новини змагань

"Тотальний футбол "Полтави". А.Безсмертний - найкращий тренер Першої ліги. (відео)

12:00, 12 червня 2018

Анатолій Безсмертний поділився з прес-службою ПФЛ враженнями від минулого сезону, який став найкращим для ФК "Полтава" в історії

Фото: fcpoltava.com


- Анатолію Петровичу, вітаємо Вас з визнанням найкращим тренером Першої ліги. Наскільки важливою є для вас ця нагорода?

- Звичайно, мені дуже приємно отримати таке визнання, але головне, що команда виконала завдання на сезон і змогла вийти в Прем’єр лігу. Вважаю, що це заслуга всього колективу. Працюватиму тепер ще більше над собою, намагатимуся прогресувати і розвиватися як тренер.

- Минулий сезон став найкращим для клубу. Завдяки чому вдалося досягти такого прогресу?

- Головне, що у нас в колективі хороший мікроклімат, в команді зібралися індивідуально сильні виконавці, які з максимальною ставилися до своєї роботи. Хочеться відзначити величезну роль нашого президента в підсумковому результаті. Леонід Соболєв створив всі умови для футболістів, тренерів, виконував всі наші побажання. Приємно, що всі хлопці об’єдналися навколо головної мети – виходу в УПЛ.

- Як би ви охарактеризували стиль гри своєї команди, адже в ФК «Полтави» простежується поєднання надійної оборони та швидкої, технічної атаки?

- Гадаю, можна назвати наш стиль – «тотальним» футболом. Всі хлопці знають як захищатися та як швидко виходити з захисту в напад і навпаки. Головне, що протягом сезон вдавалося дотримуватися своєї структури гри.

- Наскільки серйозними будуть зміни в складі під Прем’єр-Лігу? Надасте шанс хлопцям з нинішнього складу, чи команда проведе масштабну селекцію з перевіреними досвідченими новачками?

- Звичайно, хлопці, які допомогли нам досягти такого результату, заслужили зіграти в Прем’єр-Лізі. Поки не плануємо розривати контракти з гравцями, готуватимемося до наступного сезону в такому складі. Далі дивитимемося на ставлення футболістів, якщо хтось неналежним чином працюватиме, то прощатимемося з такими гравцями.

- Скільки нових футболістів плануєте підписати в період міжсезоння?

- Хотілося б запросити по одному футболісту в захист, півзахист та напад, щоб підвищити конкуренцію. Розраховуємо, що вдасться підписати трьох–чотирьох виконавців. Головне, щоб ці футболісти були на голову сильнішими за наших гравців, щоб у них був досвід виступів в УПЛ.


Як голосували команди

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору