Новини ЗМІ

Київський фінал. Що нас чекає у "Золотому матчі" за звання чемпіона Другої ліги

15:30, 7 червня 2018

Журналіст footboom.com Юрій Самоткан виокремив п'ять найбільш резонансних пунктів навколо "Золотого матчу" за чемпіонство у Другій лізі

Андрій Донець vs Дмитро Михайленко


Столиця - в центрі уваги. "Золотий" матч серед переможців груп Другої ліги пройде дев’ятого  червня на  НСК "Олімпійському". FootBoom виділяє п'ять головних фактів майбутньої дуелі "Дніпра-1" і "Агробізнесу".

Перший. Дебютанти Першої ліги

Обидві команди, для яких минулий сезон став дебютним серед професіоналів, з блиском виграли свої групи. "Агробізнес" тріумфував в дивізіоні "А", набравши 70 очок, а "Дніпру-1", який зібрав "урожай" у вигляді 81 залікового пункта, не було рівних в зоні "Б".

Другий. Принцип спортивний і неспортивний

Команда з Волочиська, перш ніж потрапити до Другої ліги, виграла чемпіонат серед аматорів. Клуб з берегів Дніпра, наспіх зібраний влітку минулого року, завдяки лобі чиновників з ФФУ минув аматорські змагання і відразу опинився серед професіоналів.

Третій. Досвід Михайленко

Для Андрія Донця робота з ФК  "Агробізнес" - перший тренерський досвід. Дмитро Михайленко на "електричному стільці" - з 2009 року. Очолював молодіжну команду ще того "Дніпра", деякий час виконував обов'язки головного тренера першої команди клубу.

Четвертий. Кваліфікація дніпрян

Що не кажіть, а клас гравців "Дніпра-1" на кілька порядків вище, ніж у суперника по "золотому" матчу. У його складі - вчорашні збірники Сергій Кравченко та Володимир Польовий, а також хлопці з досвідом виступів у Прем'єр-лізі - Ігор Варцаба, Артур Карноза, Редван Мємєшев, Валерій Юрчук.

П'ятий. Амбіції

Дніпряни привселюдно заявили про те, що затримуватися в першому дивізіоні не мають наміру - через рік хочуть вже бути в еліті. Представники Хмельниччини так само «гонорові», але поки таких глобальних завдань перед собою не ставлять. Але, як відомо, апетит приходить під час трапези.  Новий сезон покаже, які висоти збирається штурмувати "Агробізнес".

За матеріалами footboom.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору