Новини змагань

Огляд матчів заключного туру у Другій лізі. "Несподівані результати"

17:30, 3 червня 2018

Огляд матчів заключного туру у обох групах Другої ліги

Поєдинки заключного туру друголігової першості України з футболу повинні були дати відповіді на кілька важливих питань: хто зійде на бронзову сходинку п’єдесталу пошани в групі «Б», чи пощастить новоспеченій команді елітного дивізіону, ФК «Львів», втриматися на п’ятому місці в групі «А», нарешті, як завершиться суперництво між Богданом Семенцем з «Агробізнесу» та іванофранківцем Ігорем Худоб’яком за звання кращого голеадора в цій же групі.

Отже, після чергових утрат очок на фінішній прямій футболісти «Енергії» не тільки допомогли «Металісту 1925» достроково підвищитися в класі, але й втратили перевагу над найближчим переслідувачем, «Таврією Сімферополь». І оскільки сьогодні нереально було сподіватися на осічку підопічних Сергія Шевченка в Бериславі в поєдинку з відвертим аутсайдером, «Металургом», то новокаховцям треба було обов’язково перемагати в Нікополі, хоча в останніх матчах «містяни» зарекомендували себе міцним горішком.

www.facebook.com/oleg.fedorchuk/posts/1572096689580308

Але підопічним Олега Федорчука вдалося розкусити його. Завдяки влучним ударам Дмитра Махньова (до речі, дубль він оформив на 90-й хвилині), вони взяли гору і здобули третє місце.

Що ж до суперництва в групі «А», то тернопільська «Нива», яку кілька днів тому очолив Віталій Шумський — у минулому гравець цієї команди, який останнім часом працював у структурі львівських «Карпат», — не зуміла взяти гору над ФК «Львів» і відкотилася на сьоме місце, пропустивши вперед ще й «Буковину».

У попередньому турі лідер нападу «Агробізнесу» Богдан Семенець відзначився голом у матчі з «Прикарпаттям» і вийшов уперед в суперництві з бомбардиром іванофранківців Ігорем Худоб’яком. Але оскільки відставання було мінімальним, то прикарпатець ще зберігав шанси стати кращим голеадором групи «А», тим більше, що його команда зустрічалася в Хмельницькому з одним із аутсайдерів турніру. А в «Агробізнесу» візаві був значно серйозніший — «Нива-В». І Худоб’як не упустив свого шансу, записавши до свого активу один з голів, і наздогнав Семенця. Але переможцем у цьому суперництві слід назвати прикарпатця, який всі свої голи забивав із гри, а лідер нападу «Агробізнесу» двічі реалізував пенальті.

Залишається нагадати, що 9 червня відбудеться поєдинок за звання найсильнішої команди другої ліги, стосунки в якому будуть з’ясовувати футболісти «Дніпра-1» та «Агробізнесу».Він пройде на НСК "Олімпійський", який днями отримав від УЄФА найвищий статус - "еліт".

 

За матеріалами ffu.ua

 

...

 

...

 

...




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору