Новини змагань

Михайлів: ФК "Львів" гратиме в УПЛ з нового сезону

19:00, 22 травня 2018

Клубна прес-служба поспілкувалась з президентом футбольного клубу “Львів” Романом Михайлівим про ситуацію з об’єднанням із рівненським “Вересом”

Фото: fclviv.com.ua


– Романе, чи відповідає дійсності інформація щодо об’єднання?

– Так, відповідає дійсності, футбольний клуб “Львів” дійсно об’єднується з народним клубом “Верес”.

– Який формат цього об’єднання?

– Футбольний клуб “Львів” бере участь у Прем’єр-Лізі, а “Верес” посідає місце “Львова” у Другій лізі.

– Хто був ініціатором такого об’єднання?

– Два власники клубів сіли за стіл переговорів та дійшли до такого рішення. Це буде на благо як львівсько, так і рівненського футболу. Так само це піде на користь нашим юним вихованцям дитячої школи, які будуть відчувати себе частиною команди Прем’єр-ліги. Вірю, що незабаром вихованці нашої школи будуть виступати в елітному дивізіоні за рідну команду “ФК Львів”. 

Наша плідна співпраця з “Вересом” триває вже цілий сезон. Вихованці ФК “Львів” досить успішно виступають за команду “Верес” U-19 у Прем’єр-Лізі, яка на сьогодні поідає четверте місце у турнірній таблиці. Команда має грати у місті, яке вона представляє, а якщо влада не може зробити належних умов для цього, тоді завжди страждають люди, вболівальники міста.

Було прийнято рішення, що команда з Рівного повернеться в рідне місто, можливо, тоді влада почне думати за стадіон, який за півтори року порожніх обіцянок нічого так і не зробила. Шкода лише простих людей та вболівальників.

 

За матеріалами fclviv.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору