Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. Жодного дебютанта

18:00, 22 травня 2018

Друга ліга, відлуння матчів, що відбулись в останній уік-енд.

Петровський «Інгулець-2» вперше за останній 21 матч виграв. Запорізький «Металург» не може виграти вже 16 матчів поспіль (одна нічия, 15 поразок), «Арсенал-Київщина» - дев’ять

Петровський «Інгулець-2» вперше за останніх 17 гостьових матчів не програв, і вперше у сезону набрав очки в гостях.

Запорізький «Металург» програє вже 11 гру поспіль, «Арсенал-Київщина» - сьому.

Пропускаючи 120-й м’яч у сезоні запорізький «Металург» вкотре оновлює власний антирекорд всеукраїнського футболу.

Вінницька «Нива-В» не грає унічию у 17 матчах поспіль. Волочиський «Агробізнес» вперше у другій лізі зіграв унічию – у 26-му матчі.

Волочиський «Агробізнес» вперше за останні 17 матчів не забив.

Лише дві команди у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: СК «Дніпро-1» не програє у 31 матчі, а волочиський «Агробізнес» - у 26.

Лише гравці волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні.

Воротар Владислав Шовкун («Металург») вже у 14-й раз у сезоні вийшов на поле у якості польового гравця

Роман Жмурко ("Нива Т") стає четвертим воротарем, якого вилучали у цьому сезоні.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно 11 матчів, шість перемог господарів, одна нічия, та чотири перемоги гостей. Забито 21 м’ячі (у середньому 1,91 за гру), господарі забили 11 м’ячів, гості – 10. У першому таймі було забито 10 м’ячів, і 11 у другому. Арбітрами було показано 52 попередження та три вилучення, також було призначено два пенальті (обидва не реалізовані). Загалом 11 матчів туру відвідало 6400 глядачів (у середньому 582 за гру). У турі зафіксовано три дублі.

 

Голи: найперший – Сергій Донець (ФК "Нікополь", друга хвилина), найпізніший – Ілля Шестіпалов ("Мир", 88 хвилина).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті не реалізували: Вадим Шаврін («Полісся», воротар), Ілля Носов («Суднобудівник», воротар).

Перше вилучення: Максим Войтіховський (ФК "Дніпро", у 21-й грі), Дмитро Рожко ("Поділля", у сьомій грі), Роман Жмурко ("Нива Т", у третій грі).

Воротарі

Суха гра в активі десяти голкіперів: Богдан Степаненко («Буковина»), Роман Герич (ФК «Львів»), Олег Білик («Скала»), Олег Шевченко («Полісся»), Костянтин Одольський («Агробізнес»), Іван Піцан («Прикарпаття»), Іван Богдан («Реал Фарма»), Віктор Бабічин (СК «Дніпро-1»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»), Богдан Петриченко (ФК «Нікополь»).

 

Ювілеї гравців

125-ту гру у другій лізі проводить: Андрій Дубчак ("Агробізнес"), соту: Сергій Дячук ("Полісся"), 60-ту: Роман Воронін (ФК "Нікополь"), 50-ту: Вадим Дмитроченко (МФК "Миколаїв-2"), Андрій Джурко ("Поділля"), Владислав Росляков ("Енергія"), Олександр Романчук (ФК "Львів").

П’ятий м’яч у другій лізі забивають: Віталій Зоря ("Буковина"), Олег Кожушко (СК "Дніпро-1", другий у грі).

Дебютний м’яч у лізі забивають: Михайло Березовий ("Скала", у 66-й грі), Сергій Донець (ФК Нікополь, у 57-й грі), Олександр Сафронов (СК "Дніпро-1", у 15-й грі), Олег Мізерник (ФК "Львів", у восьмій грі).

Перший дубль у другій лізі на рахунку: Юрій Шпирка (ФК "Львів", 22-й грі), Андрій Порохня ("Інгулець-2", у 11-й грі), Олег Кожушко (СК "Дніпро-1", у десятій грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору