Новини змагань

"Арсенал" - чемпіон, "Полтава і "Десна" зіграють в плей-офф

19:50, 19 травня 2018

Київський "Арсенал" уперше в історії вийшов в українську Прем'єр-Лігу


Капітан "Арсенала" Артем Старгородський з перехідним чемпіонським кубком змгань ПФЛ у Першій лізі.  Фото: arsenal-kyiv.com


Київська команда гарантувала собі путівку в УПЛ після перемоги над "Кременем" (2:0) в 34-му турі Першої ліги.

 

"Арсенал-Київ" йшов на першому місці в Першій лізі протягом 27-ми турів і впевнено виграв перше коло, але навесні пережив кризу. У березні-квітні каноніри розгубили п'ятиочкову перевагу над конкурентами, але таки виграли чемпіонат завдяки перемогам у трьох останніх турах.
"Арсенал-Київ" почав свій шлях у професіональному футболі в 2015 році. У своєму дебютному сезоні команда посіла тільки шосте місце у Другій лізі, але пішла на підвищення після розширення Першої ліги, у тому сезоні посіла десяту сходинку.

Визначилися і команди Першої ліги, які зіграють у плей-офф проти команд УПЛ. Нагадаємо, згідно з регламентом, команди, які в чемпіонаті Прем'єр-ліги фінішували на 10-му і 11-му місцях повинні провести стикові матчі з другою і третьою командами першої ліги відповідно.

Після сьогоднішніх матчах в Прем'єр-Лізі 10-е місце посіла «Зірка» з Кропивницького, а на 11-й сходинці опинився одеський «Чорноморець». На другому місці у Першій лізі фінішувала «Полтава», третьою виявилася чернігівська «Десна».

У стикових матчах за право виступати в наступному сезоні Прем'єр-лізі зіграють: «Чорноморець» - «Полтава», «Зірка» - «Десна». Ці ігри пройдуть 23 і 27 травня.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору