Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. Визначилися чемпіони в обох групах.

13:00, 16 травня 2018

Друга ліга, відлуння матчів. Друга неявка в сезоні.

Фото: ingulec.com


Тернопільська «Нива» перед цим туром заявила про зняття команди з чемпіонату України серед команд клубів другої ліги. На щастя, завдяки втручанню президенту ПФЛ Сергію Макарову ситуацію вдалося локалізувати і тернополяни продовжать виступи в змаганнях. Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже 21 матчів поспіль (п’ять нічиїх, 16 поразок) що є новим антирекордом сезону. Запорізький «Металург» не може виграти вже 15 матчів поспіль (одна нічия, 14 поразок).

Миколаївський «Суднобудівник» вперше за останні 14 матчів виграв. Запорізький «Металург» програє вже десяту гру поспіль, «Арсенал-Київщина» - шосту. Пропускаючи 117-й м’яч у сезоні запорізький «Металург» оновлює власний антирекорд українського футболу.

Волочиський «Агробізнес» не грає унічию у 25 матчах поспіль, «Нива-В» - у 16. Волочиський «Агробізнес» забиває у 17 матчі поспіль і оновлює рекорд сезону.

Фото: fcab.com.ua


Лише дві команди у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: СК «Дніпро-1» не програє у 30 матчах, а волочиський «Агробізнес» - у 25.

Лише гравці горностаївського «Миру» та волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні.

Середні відвідуваність домашніх матчів запорізького «Металургу» знизилась до 97 за гру. У Харківського «Металісту 1925» вона сягає 5033 глядачі за гру.

Рекордне дев’яте пенальті у сезоні б’ють гравці волочиського «Агробізнесу» - шосте забите. 50-та поразка запорізького "Металургу" у другій лізі.

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов вже вкотре оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 52 років та 106 днів.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно десять матчів, п’ять перемог господарів, одна нічия, та чотири перемоги гостей. Забито 29 м’ячів (у середньому 2,9 за гру), господарі забили 18 м’ячів, гості – 11. У першому таймі було забито 13 м’ячів, і 16 у другому. Арбітрами було показано 44 попереджень та одне вилучення, також було призначено три пенальті (один не реалізований). Загалом десять матчів туру відвідало 11400 глядачів (у середньому 1140 за гру). У турі зафіксовано два дублі.

Голи: найперший – Євген Кузнєцов ("Полісся", четверта хвилина), найпізніші – Олег Кожушко (СК "Дніпро-1", 90+4 хвилина) та Ярослав Кірієнко («Суднобудівник", 90+4 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Богдан Семенець («Агробізнес»), Володимир Тименко («Арсенал-Київщина»).

Пенальті не реалізував: Олег Веприк («Прикарпаття», воротар).

Друге вилучення: Сергій Цибульський ("Мир").

Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Вадим Дмитроченко (МФК «Миколаїв-2»), Дмитро Зелінський («Енергія»), Валерій Юрчук (СК «Дніпро-1»), Олег Білик («Скала»), Сергій Чернобай («Агробізнес»).

Ювілеї гравців

130-ту гру у другій лізі проводить: Дмитро Волков ("Енергія"), 120-ту: Павло Чмеленко ("Мир"), 80-ту: Валерій Юрчук, Володимир Польовий (обидва СК "Дніпро-1"), Орест Януш ("Прикарпаття"), 50-ту: Ілля Тєлєнков ("Металург"), Вадим Хохлов ("Нива-В").

Дебютує у другій лізі: Артур Карноза (СК "Дніпро-1").

50-й м’яч у другій лізі забиває: Богдан Семенець («Агробізнес»), двадцятий: Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь"), п'ятий: Тимофій Брижчук ("Нива-В"), Василь Дербах, Ярослав Конкольняк (обидва "Прикарпаття").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Руслан Патрик ("Арсенал-Київщина", у 31-й грі), Ярослав Кірієнко ("Суднобудівник", у сьомій грі), Юрій Дімітрієв ("Суднобудівник", у шостій грі), Євген Кузнєцов ("Полісся", у шостій грі), Максим Єрмоленко ("Металіст 1925", у четвертій грі).

Фото: polissyafc.com


Восьмий дубль у другій лізі на рахунку: Богдан Семенець («Агробізнес»), перший: Микола Темнюк («Агробізнес», у 25-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору