Новини змагань

"Гірник-Спорт". Чергові успіхи

13:51, 15 травня 2018

ФК "Гірник-Спорт" проводить черговий успішний сезон

Фото: gornyak-sport.net


Старожил ПФЛ, один із клубів-засновників нашої організації, достроково гарантував собі місце у верхній половині таблиці Першої ліги. Наразі команда на шостому місці - найвищому для себе в поточному сезоні, що свідчить про її прогрес.

Завжди цей клуб вирізнявся помірковаою та продуктивною роботою. Зростав поступово, не випереджаючи подій і не втрачаючи своїх шансів. Після памятного друголігового чемпіонства 2014 року "Гірник-Спорт" успішно адаптувався у Першій лізі та став справжньою грозою авторитетів.

Неодноразово ця смілива команда дивувала своїх суперників, у тому числі - лідерів, записних фаворитів. Так було й цього сезону. Покращуючи спортивні результати, "Гірник-Спорт" не забував про свою соціальну місію. Цей клуб багато зробив для розвитку всього спорту в Горішніх Плавнях. Залучає до фізкультури діток, зробив зразкові умови для підготовки представницької футбольної команди.

"Нам їздити в Туреччину не треба, - вдячно відзначають тренери та футболісти. - Все є тут, де створені чудові умови для підготовки. Якісний травяний газон, хороший зал для атлетичної підготовки та відновлення сил, хороші умови для проживання".

Недарма президент клубу Петро Каплун любить повторювати: "Для мене не футболіст той, хто запитує спершу про зарплату, а потім про поля, спортзали. Тому ми збираємо амбітних та жадібних до перемог футболістів, які ведуть ГСп вгору!".

Такий склад підібрався у команди й цьогоріч. Незважаючи на травми кількох гравців, у числі яких - капітан Корольков, конструктор командної гри, колектив під керівництвом титулованого тренера Сергій Пучкова йде до своєї мети. Вона зрозуміла: радувати Горішні Плавні! Так, як це було, коли у кубку команда доходила до "Динамо", привізши його в місто, так, як це було, коли золоті медалі прикрашали наших футболістів, а трофеї поповнювали клубний музей.

Попереду - нові перемоги. "Гірник-Спорт" розвивається планомірно й дивиться на роки вперед.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору