Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Черговий ігровий тиждень. Анонс матчів

10:00, 11 травня 2018

Анонс матчів чергового туру сезону 2017/18 у другій лізі

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

26-й тур

Група «А»

П’ятниця, 11 травня 2018 року. 18:00. м. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух».

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Полісся» (Житомир)

Арбітр – Степан Лапко (Львів).

Дискваліфіковані: Ігор Олексієнко («Полісся»).

Івано-Франківське «Прикарпаття» у цьому турі проводить свою завершальну домашню гру у другій лізі. Наступні три тури у «станіславівців» – гостьові. Житомирське «Полісся» наразі очікує другий поспіль гостьовий матч, до цього вони програли 1:2 вінницькій «Ниві-В». Цікаво, чи продовжить свою бомбардирську серію нападник «Полісся» - Вадим Шаврін, він забиває вже в п’яти матчах поспіль – сім м’ячів і є найкращим бомбардиром своєї команди.

Зустріч «Поділля» (Хмельницький) - «Нива» (Тернопіль) не відбудеться через зняття тернопільської «Ниви» з чемпіонату України.

30-й тур

Група «Б»

П’ятниця, 11 травня 2018 року. 13:00 м. Запоріжжя. Стадіон «Великий Луг».

«Металург» (Запоріжжя) - «Суднобудівник» (Миколаїв).

Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка, Херсонська область).

Дискваліфіковані: Сергій Керножицький – Кирило Ратушний.

У Запоріжжі 30-й тур відкриватиме матч двох аутсайдерів у групі «Б». Оскільки гра почнеться у будній день о 13-00, то, можливо, знову очікуватимемо лише зо два-три десятки вболівальників. У цьому році лише «Металург» та «Суднобудівник» програли усі свої сім матчів, господарі за цей час забили лише м’яч, а пропустили 31, а гості – 5 та 25 відповідно. Миколаївці у минулому турі встановили новий антирекорд сезону – 12 поспіль поразок, у запоріжців – лише дев’ять поспіль поразок. Одна з цих серій має перерватися.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору