Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів останнього вік-енду. Лідерів б’ють.

08:15, 10 травня 2018

Поразки лідерів, антирекорд "Суднобудівника", забивна серія "Агробізнеса"

Фото: Анатолій Спиця, fanatoly.com


СК «Дніпро-1» перериває свою безпрорашну серію на відмітці у 13 матчів поспіль. Наразі у другій лізі єдина команда, яка не програвала навесні – це горностаївський «Мир» - сім матчів, три перемоги та чотири нічиї.

Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже 20 матчів поспіль (п’ять нічиїх, 15 поразок) що є новим антирекордом сезону. Запорізький «Металург» не може виграти вже 14 матчів поспіль (одна нічия, 13 поразок), миколаївський «Суднобудівник» - 13 (одна нічия, 12 поразок).

Миколаївський «Суднобудівник» програє вже 12 гру поспіль (новий рекорд сезону), запорізький «Металург» - дев’яту, «Арсенал-Київщина» - п’яту.

Пропускаючи 115-й м’яч у сезоні запорізький «Металург» оновлює антирекорд українського футболу. До цього було 108 пропущений м’ячів у стрийської «Скали» у першій лізі сезону 1995/1996 років. Вперше у сезоні зафіксований рахунок 7:0, гра «Енергія» - «Металург».

Волочиський «Агробізнес» не грає унічию у 24 матчах поспіль, «Нива-В» - у 15. Волочиський «Агробізнес» забиває в 16 матчі поспіль і оновлює рекорд сезону.

«Арсенал-Київщина» не може забити вже п’ять матчів поспіль.

Лише дві команди у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: СК «Дніпро-1» і волочиський «Агробізнес».

Фото: Анатолій Спиця, fanatoly.com


Лише гравці горностаївського «Миру» та волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні.

Вадим Шаврін ("Полісся") забиває вже п’ятий матч поспіль – сім м’ячів.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно 11 матчів, вісім перемог господарів, одна нічия, та дві перемоги гостей. Забито 29 м’ячів (у середньому 2,64 за гру), господарі забили 22 м’ячів, гості – сім. У першому таймі було забито вісім м’ячів, і 21 у другому. Арбітрами було показано 59 попереджень та чотири вилучення, також було призначено три пенальті (один не реалізований). Загалом 11 матчів туру відвідало 9040 глядачі (у середньому 822 за гру). У турі зафіксовано три дублі. Найпопулярніший рахунок – 2:0 – чотири рази.

 

Голи: найперший – Олексій Литовченко ("Нива Т", шоста хвилина), найпізніший – Ігор Курило ("Агробізнес", 90+4 хвилина, з пенальті).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Володимир Савошко ("Нива-В"), Ігор Курило ("Агробізнес").

Пенальті не реалізував: Віталій Груша ("Агробізнес", воротар).

Перше вилучення: Ігор Олексієнко ("Полісся", у 47-й грі), Сергій Керножицький ("Металург", у 34-й грі), Олександр Дударенко ("Нива-В", у 19-й грі), Костянтин Пікуль ("Нива" Т, у десятій грі).

Воротарі

Суха гра в активі восьми голкіперів: Олег Мозіль (ФК «Львів»), Сергій Дворник («Поділля»), Богдан Степаненко («Буковина»), Олег Білик («Скала»), Іван Богдан («Реал Фарма»), Роман Гурін («Таврія»), Дмитро Зелінський, Амір Агаларов (обидва «Енергія»).

Ювілеї гравців

230-ту гру у другій лізі проводить: Олександр Бичков ("Реал Фарма"), 140-ву: Володимир Найко ("Буковина"), 125-ту: Олександр Жданов ("Металіст 1925"), 80-ту: Володимир Боришкевич ("Прикарпаття), 50-ту: Богдан Кірєєв ("Енергія").

Дебютують у другій лізі: Тарас Завійський (ФК "Львів"), Ярослав Богунов ("Полісся").

40-й м’яч у другій лізі забиває: Роман Бочак ("Енергія", другий у грі), 15-й: Дмитро Махнєв ("Енергія"), десятий: Михайло Коломоєць (ФК "Нікополь"), п’ятий: Володимир Савошко ("Нива-В", другий у грі), Іван Будняк (ФК "Дніпро").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Максим Зінатулін ("Енергія", у 12-й грі), Олександр Бобелюк ("Суднобудівник", у сьомій грі), Дмитро Горбунов ("Інгулець-2", у четвертій грі).

Третій дубль у другій лізі на рахунку: Роман Бочак ("Енергія"), другий: Сергій Молочко ("Енергія") та Володимир Савошко ("Нива-В").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору