Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів 28-го туру. Нападник у воротах, 11 дебютних голів

13:37, 4 травня 2018

Друга ліга, відлуння матчів. Відставка тренера у Харкові

Фото: scdnipro1.com.ua


«Таврія-Сімферополь» перериває свою безпрограшну серію, яка складала 12 матчів поспіль.

Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже 19 матчів поспіль (п’ять нічиїх, 14 поразок) що є новим антирекордом сезону. Запорізький «Металург» не може виграти вже 13 матчів поспіль (одна нічия, 12 поразок), миколаївський «Суднобудівник» - 12 (одна нічия, 11 поразок).

Миколаївський «Суднобудівник» програє вже 11 гру поспіль, запорізький «Металург» - восьму. Залишилось лише дві команди, які у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: СК «Дніпро-1» не програє у 28 матчах, а волочиський «Агробізнес» - у 24. Харківський «Металіст 1925» вперше програв з великим рахунком у 27-й грі.

"Дніпро-1" забезпечив собі достроково участь у першій лізі з наступного сезону. Фото: scdnipro1.com.ua


СК «Дніпро-1» б’є рекордний восьмий пенальті у сезоні – п’ятий забитий.

Пропустивши на 68-й хвилині п’ятий м’яч у грі запорізький «Металург» оновив свій власний рекорд (і рекорд другої ліги) по найбільшої кількості пропущених м’ячів за сезон. Зі своїх 108 пропущених м’ячів – 64 запоріжці пропустили у другому таймі. Втретє у цьому сезоні «Металург» програє з рахунком 0:8.

МФК «Миколаїв-2» здобуває свою найбільшу перемогу у другій лізі, до цього було 5:1 у дербі з «Суднобудівником».

Лише 16 глядачів відвідало гру «Металург» - МФК «Миколаїв-2», яка відбулася на УТБ «Великий Луг» у Запоріжжі. Це новий антирекорд сезону.

Нападник Віталій Радомський («Металург») дебютує у якості воротаря. Це перший випадок у цьому сезоні, коли номінальний польовий гравець стає у ворота. У цей же час воротар Владислав Шовкун («Металург») зіграв 18-й матч у якості польового гравця.

У турі зафіксований 20-й автогол у сезоні, він у пасиві Дмитра Семенова з ФК «Дніпро». Це перший самостріл в пасиві «дніпрян» та третій в активі Новокаховчан.

Олександр Іванов («Металіст 1925») подав у відставку після поразки вдома 1:4 від «Миру» і її задовльнили. Що цікаво горностаївський клуб у цьому сезоні вже другий раз відправив у відставку тренера харків’ян. У другому колі після нічиї 0:0 був звільнений Олександр Призетко.

До найближчого матчу команду готуватиме Сергій Ралюченко. Фото: Еліса Вєтрова, metalist1925.com


Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно шість матчів, одна перемога господарів, та п’ять перемог гостей. Забито 27 м’ячів (у середньому 4,5 за гру), господарі забили п’ять м’ячів, гості – 22. У першому таймі було забито сім м’ячів, і 20 у другому. Арбітрами було показано 22 попередження та одне вилучення, також було призначено одне пенальті. Загалом шість матчів туру відвідало 5542 глядачі (у середньому 924 за гру). У турі зафіксовано один дубль. Найпопулярніший рахунок – 2:4 – два рази.

Голи: найперший – Михайло Кривич ("Мир", третя хвилина), найпізніший – Олександр Дубіна ("Реал Фарма ", 90+5 хвилина).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізував: Редван Мемешев (СК «Дніпро-1»).

Друге вилучення: Ілля Тєлєнков («Металург»).

Воротарі

Суха гра в активі трьох голкіперів: Роман Чумак (МФК «Миколаїв-2»), Дмитро Зелінський («Енергія»), Іван Богдан («Реал Фарма»).

Іван Богдан відстояв на "нуль" у матчі з "Інгульцем-2". Фото: ingulec.com


Ювілеї гравців.

140-ту гру у другій лізі проводить: Юрій Буличев ("Металіст 1925"), 110-ту: Максим Логвиненко ("Таврія-Сімферополь"), 100-ту: Ігор Чередніченко ("Металіст 1925"), 90-ту: Дмитро Зелінський ("Енергія"), 70-ту: Сергій Логінов (СК "Дніпро-1"), Дмитро Тищенко ("Таврія-Сімферополь"), 60-ту: Сергій Костюк ("Реал Фарма"), 50-ту: Денис Бондаренко ("Мир").

Дебютує у другій лізі: Максим Цвіренко ("Металіст 1925").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Владислав Ляшевський (МФК "Миколаїв-2", у 26-й грі), Олександр Ізмалков (МФК "Миколаїв-2" у 20-й грі),  Дмитро Пріхна ("Металіст 1925", у 20-й грі), Булат Єлоєв ("Таврія-Сімферополь", у 20-й грі), Олександр Бурахович (МФК "Миколаїв-2", у десятій грі), Сергій Твердоух (ФК "Нікополь", у десятій грі), Олексій Малярчук ("Суднобудівник", у восьмій грі), Владислав Кучеренко (МФК "Миколаїв-2", у шостій грі), Редван Мемешев (СК "Дніпро-1", у шостій грі), Роман Боровик (ФК "Нікополь", у шостій грі), Максим Касьянов (ФК "Нікополь", у п'ятій грі).

Редван Мемешев до матчу з "Таврією" ще не забивав у другій лізі. Фото: scdnipro1.com.ua


Перший дубль у другій лізі на рахунку: Олександр Ізмалков (МФК "Миколаїв-2", у 20-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору