Новини змагань

Друга ліга. «Дніпро-1» приймає привітання, «Металіст 1925» залишається без головного

17:00, 3 травня 2018

Події в поєдинку 28-го туру в групі «Б» між «Дніпром-1» та «Таврією Сімферополь» розгорталися стрімко


Уже в дебюті суперники обмінялися голами. Спочатку Сергій Логінов після передачі свого іменитого тезка Кравченка виграв повітряну дуель і вразив ціль, проте гості відразу відновили статус-кво (Євген Соколан вміло зіграв на добиванні). 1:1. Нагадаємо, що у випадку перемоги підопічні Дмитра Михайленка достроково гарантували собі перепустку до першої ліги, але навіть це не змусило їх кинути великі сили в наступ. І тільки наприкінці першого тайму спалах їхньої активності допоміг забити два м’ячі поспіль. Спершу після чергового розіграшу стандартного положення Ігор Когут скоригував політ м’яча до сітки, а невдовзі Редван Мемешев реалізував пенальті, призначений за грубу гру проти Владислава Супряги. 3:1.

Після перерви суперники часто грішили неточними передачами, й воротарям майже не доводилося демонструвати своє вміння. І лише наприкінці поєдинку вболівальники знову побачили голи. Після сольного проходу Олег Кожушко, здавалося, довів справу до розгрому, але останнє слово було за гостями: на 85-й хвилині Булат Єлоєв ефектним ударом з ходу зняв павутиння з верхнього кута воріт господарів. 4:2.

Після фінального свистка керманич «Дніпра-1» Дмитро Михайленко сказав, що його підопічні створили небагато гольових моментів, бо суперник доволі надійно діяв у захисті, й зауважив: аби досягати успіхів у першій лізі, треба навчитися долати таку насичену оборону. Його колега з «Таврії Сімферополь» Сергій Шевченко уточнив, що гостям важко було кинути виклик «Дніпру-1», бо за підбором виконавців, клубною інфраструктурою це готова команда елітного дивізіону. А «Таврія Сімферополь» тільки проходить процес становлення, і дуже багато залежатиме від того, чи матиме вона свій стадіон…

А от «Металіст 1925» не скористався своїм шансом теж достроково підвищитися в класі. Більше того, в рідних стінах слобожани були розгромлені «Миром», який є для них вельми незручним суперником. Судіть самі. Цього сезону в трьох очних протистояннях із харків’янами футболісти з Горностаївки набрали аж сім очок.

Господарі знову виявилися не готові до гостроатакувального стилю своїх візаві, в яких було ще кілька нагод зробити рахунок навіть ще більш непристойним для харків’ян. На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Металіста 1925» Олександр Іванов не приховував свого розчарування результатом, зазначивши, що готовий піти у відставку. За його словами, під час підготовки до другої частини сезону не було проведено доукомплектації складу, і сьогодні це негативно позначається на діях команди. Особливо це стосується лінії оборони. Ця велика поразка повинна послужити уроком для всіх, а клубному керівництву варто терміново подбати про підсилення «Металіста 1925» кваліфікованими футболістами…

Як стало відомо, сьогодні Олександр Іванов пішов у відставку. До чергового поєдинку з «Таврією Сімферополь» команду буде готувати Сергій Ралюченко. 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору