Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Анонс матчів. Чотири матчі середи

10:00, 2 травня 2018

Анонс матчів чергового туру сезону 2017/18 у другій лізі

Фото: ingulec.com


У четвер, 03 травня, у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ «Україна футбольна» ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у Групі Б цього туру з відомим футбольним тренером Павлом Кікотем. Вмикайте телеприймач на ТК XSPORT о 21:30.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «Б»

28-й тур Вівторок, 1 травня 2018 року. 17:00 с. Володимирівка. Стадіон ім. О. Поворознюка.

«Інгулець-2» (Петрове) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка).

Дискваліфіковані: Олександр Довгий – Владислав Поліщук.

28-й тур у другій лізі відкриє матч у Володимирівці, де «Іншулець-2» спробує нарешті перервати свою безвиграшну серію у грі з одеським клубом «Реал Фарма». У цьому році «фармацевти» програли лише раз, ще була одна нічия та три доволі впевнені перемоги.


Середа, 2 травня 2018 року. 12:00. м. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги».

«Суднобудівник» (Миколаїв) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

Ігровий день у середу відкриває гра середняків на штучному полі «Парк Перемоги» що у Миколаєві. Миколаївський «Суднобудівник» спробує перервати свою серію із трьох великих поразок поспіль та десяти поспіль програшних матчів. У випадку поразки у цьому матчі господарі стануть другою командою у сезоні (після запорізького «Металургу») яка програла 11 матчів поспіль. Для ФК «Нікополь» і його тренера Григорія Варжеленко в цьому сезоні вже усе вирішено і можна вже награвати якісь тактичні схеми на наступний сезон.

Середа, 2 травня 2018 року. 17:00. м. Новомосковськ. Стадіон «Металург».

ФК «Дніпро» - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Степан Лапко (Львів).

Дискваліфіковані: Дмитро Вергун, Іван Михайленко, Олександр Назаренко – Ярослав Прокипчук.

Через підготовку «Дніпро-Арени» до фіналу кубку України цю гру перенесено до стадіону «Металург» у Новомосковську. Одразу трьох гравців втратив ФК «Дніпро» напередодні матчу проти новокаховської «Енергії», через перебір карток пропускатимуть цю гру Дмитро Вергун та Олександр Назаренко, а через вилучення за брутальну гру – Іван Михайленко. У «Енергії» зайву картку заробив лише Ярослав Прокипчук.

Середа, 2 травня 2018 року. 17:00. м. Дніпро. «Дніпро-Арена».

СК «Дніпро-1» - «Таврія-Сімферополь».

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

А от «спорклубівцям» підготовка «Дніпро-Арени» до фіналу не завадить зіграти свій матч на цьому стадіоні. Центральний матч туру. У разі нічиї СК «Дніпро-1» достроково вийде у першу лігу. Обидві команди не програють вже 12 матчів поспіль, а гості взагалі не пропускають в останніх п’яти зустрічах. В цьому сезоні підопічні Дмитра Михайленко двічи перегравали «Енергію» - 4:0 вдома та 2:1 у Новій Каховці.


Середа, 2 травня 2018 року. 19:00 м. Харків. Стадіон «Металіст».

«Металіст 1925» - «Мир» (Горностаївка).

Арбітр – Клим Заброда (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

Фото: metalist1925.com


Харківський «Металіст 1925» в останньому турі доволі несподівано програв у Новій Каховці – 0:1, і втратив реальний шанс наблизитися до СК «Дніпро-1» на відстань у одну перемогу. Горностаївський «Мир» у цьому році чотири з п’яти матчів зіграв унічию та розгромив миколаївський «Суднобудівник» - 5:0.


Четвер, 3 травня 2018 року. 13:00 м. Запоріжжя. НТБ «Великий Луг».

«Металург» (Запоріжжя) – МФК «Миколаїв-2»

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро).

Дискваліфіковані: Олександр Толгаренко (МФК «Миколаїв-2»).

У минулому матчі запорізький «Металург» перервав одразу дві свої серії: до цьому було шість матчів без забитих м’ячів та шість матчів з великими поразками з загальною різницею м’ячів 0:28. Запорізька команда – єдина у другій лізі, яка пропустила 100 та більше м’ячів у сезоні, та ще й два роки поспіль. До власного антирекорду залишилося пропустити лише п’ять м’ячів. Дублери з Миколаєва в останніх чотирьох матчів тричі зіграли у нічию і програли 0:2 «Таврії». 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору