Новини змагань

Дайджест новин. Відео. Чим живе "Арсенал", гімн "Руху", 60 років "Таврії"

20:00, 30 квітня 2018

Сюжет каналу "Футбол1" про "Арсенал", кохані гравців "Руху" написали клубний гімн, а "Таврія" відсвяткувала 60-річчя - три відеоролики про життя наших клубів

Фото: fcruh.com


Мотиваційний кліп від найрідніших «половинок» футболістів «Руху»

Приємна несподіванка чекала на гравців «Руху» після матчу 30-го туру з «Миколаєвом». Їхні чарівні подруги життя написали і заспівали пісню, після цього завдяки компанії Наживо ТВ відзняли відеоролик на домашньому стадіоні «Руху» у Винниках.

Спонтанну ідею Анастасії Шмикової (дівчини Максима Грися) досить швидко підхопили та в підсумку зреалізували всі дівчата, які разом зі своїми дітьми подарували радість і відчуття дружньої футбольної родини усім «рухівцям». До акції також долучилися і «половинки» тренерського штабу і навіть керівництва клубу. Таким чином «рухівські» красуні надихнули і підтримали своїх чоловіків до майбутніх звитяг на смарагдових газонах.

Музичний кліп доволі високої якості ще раз підтвердив, що зараз у винниківському «Русі» панує по-справжньому сімейна атмосфера, а такі навколофутбольні акції та дійства лише допомагатимуть об’єднатися і гравцям безпосередньо на футбольному полі, що сприятиме вже творенню цікавих комбінацій та самовідданої гри.

Футболісти «Руху» ще більше відчули, наскільки в них надійний тил і заради кого варто натхненно змагатися під час усіх без винятку футбольних поєдинків. Футбольний клуб «Рух» вітає дівчат із таким приємним і красивим починанням – це насправді прекрасна ідея і її втілення!


Шлях київського Арсеналу в Прем'єр-лігу: амбітні плани канонірів

У Програмі «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» вийшов ексклюзивний сюжет Володимира Крамара про те як київський «Арсенал» готується до участі в Прем'єр-Лізі. 


"Таврії" - 60!

Кримському футбольному клубу "Таврія" 60 років. Як живе відновлений після анексії Криму на материковій Україні перший чемпіон України та перший учасник Ліги чемпіонів від країни - дивіться!

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору