Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. Очікування від матчу в Дніпрі

09:00, 23 квітня 2018

Друга ліга, відлуння матчів. СК «Дніпро-1» виграє вже 11 матчів поспіль

Фото: Офіційна сторінка СК "Дніпро-1" у ФБ


«Таврія-Сімферополь» не програє вже 11 матчів поспіль (сім перемог та чотири нічиї). Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже 17 матчів поспіль (п’ять нічиїх, 12 поразок) що є новим антирекордом сезону. Запорізький «Металург» не може виграти вже 11 матчів поспіль (одна нічия, десять поразок), миколаївський «Суднобудівник» - десять (одна нічия, дев’ять поразок).

Миколаївський «Суднобудівник» програє вже дев’яту гру поспіль, запорізький «Металург» - шосту. Запорізький «Металург» програє вже шість матчів поспіль з великим рахунком – новий антирекорд ПФЛ.

Волочиський «Агробізнес» не грає унічию у 22 матчі поспіль, СК «Дніпро-1» - у 15, «Нива-В» - у 13. Волочиський «Агробізнес» забиває в 14 матчі поспіль і оновлює рекорд сезону.

Запорізький «Металург» не може забити вже шість матчів поспіль, ФК «Нікополь» перериває свою чотирьох матчеву не забивну серію. Лише дві команди у цьому сезоні не вигравали з великим рахунком: «Металург» - 26 матчів, «Нива» Тернопіль – 21 матч.

Лише три команди у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: «Металіст 1925» та СК «Дніпро-1» не програють у 25 матчах, а волочиський «Агробізнес» - у 21.

ФК «Дніпро» вперше у другій лізі програв з великим рахунком – у 26-й грі. Лише гравці горностаївського «Миру» та волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні.

Олександр Юрчак з «Агробізнесу» забиває вже п’ятий матч поспіль – сім м’ячів. Вадим Шаврін з «Полісся» забиває третій матч поспіль – п’ять м’ячів, Ігор Худобяк («Прикарпаття») – три матчі, три м’ячі. Едвард Кобак з ФК "Дніпро" дебютує у другій лізі у день свого шістнадцятиріччя.

Микола Оксенюк з "Інгулець-2" у цьому турі забив і в свої ворота і в чужі.

Ромаан Гурін («Таврія-Сімферополь») не пропускає вже чотири матчі та 403 хвилини, найкраща діюсь суха серія для воротарів.

«Металург» Запоріжжя пропустив 200-й м’яч у другій лізі (третій у грі), «Суднобудівник» Миколаїв – 150-й (третій у грі). ФК «Нікополь» забив 80-й м’яч у другій лізі (перший у грі).

 

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно 11 матчів, чотири перемоги господарів, три нічиї та п’ять перемог гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому 2,73 за гру), господарі забили 10 м’ячі, гості – 20. У першому таймі було забито 12 м’ячів, і 18 у другому. Арбітрами було показано 45 попереджень та три вилучення, також було призначено два пенальті. Загалом 11 матчів туру відвідало 15058 глядачів (у середньому 1369 за гру). У турі зафіксовано два дублі. Найпопулярніший рахунок – 1:0 – три рази.

Голи: найперші – Владислав Краєв ("Металіст 1925", шоста хвилина), найпізніші – Андрій Шишигін («Буковина», 90+1 хвилина) та Андрій Кухарук («Агробізнес», 90+1 хвилина).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Богдан Куксенко («Таврія-Сімферополь»), Віталій Груша («Агробізнес»).

Друге вилучення: Володимир Боришкевич ("Прикарпаття"), Роман Багдай (ФК "Львів"), перше: Анатолій Чорномаз ("Нива Т", у 43-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі семи голкіперів: Костянтин Одольський («Агробізнес»), Денис Дьяков («Металіст 1925»), Валерій Юрчук (СК «Дніпро-1»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»), Олег Білик («Скала»), Богдан Степаненко («Буковина»), Богдан Петриченко (ФК «Нікополь»). Ілля Тєлєнков з запорізького "Металургу" у 47 матчі пропустив 150-й м'яч у другій лізі (четвертий у грі).

 

Ювілеї гравців.

90-ту гру у другій лізі проводить: Анатолій Масалов ("Таврія-Сімферополь"), 80-ту: Олег Коваленко ("Реал Фарма"), Андрій Дедяєв ("Енергія"), 50-ту: Антон Батрак ("Буковина").

Дебютують у другій лізі: Арсеній Батагов, Едвард Кобак (обидва ФК "Дніпро"), Владислав Авраменко (МФК "Миколаїв-2"), Максим Єрмоленко ("Металіст 1925"), Роман Борисевич ("Прикарпаття"), Юрій Мельник ("Арсенал-Київщина").

70-й м’яч у другій лізі забиває: Ігор Худобяк ("Прикарпаття"), 55-й: Вадим Шаврін ("Полісся"), 15-й: Віталій Груша ("Агробізнес"), десятий: Олег Підлетейчук ("Реал Фарма"), п'ятий: Орест Януш ("Прикарпаття"), Дмитро Жиганов ("Таврія-Сімферополь"), Денис Скотаренко ("Металіст 1925"), Ігор Гатала ("Нива Т").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Богдан Куксенко ("Таврія-Сімферополь", у 23-й грі), Богдан Шмигельский (ФК "Нікополь", у 16-й грі), Микола Когут ("Агробізнес", у четвертій грі), Дінасій Бурковський (ФК "Нікополь", у третій грі), Микола Оксенюк ("Інгулець-2", у третій грі).

Другий дубль у другій лізі на рахунку: Віталій Груша ("Агробізнес"), перший: Богдан Шмигельский (ФК "Нікополь", у 16-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору