Новини змагань

Друга ліга. Анонс. Суперпротистояння у Дніпрі

11:00, 22 квітня 2018

Анонс матчів Другої ліги 25-го ігрового тижня сезону 2017/18 у другій лізі

Фото: mfc.mk.ua


Друга ліга набирає обертів і дарує позитивні емоції. А у понеділок, 23 квітня, на телеканалі XSPORT у інформаційно-аналітичній ПФЛ "Україна футбольна" з гостем студії Артемом Франковим розберемо увесь тур у Другій лізі. Початок о 21:30.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


П’ятниця, 20 квітня 2018 року. 13:00 м. Запоріжжя. НТБ «Великий Луг»

«Металург» (Запоріжжя) – ФК «Нікополь»

Арбітр – Катерина Зора (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

Обидві команди у цьому році ще не забивали. Господарі не можуть забити вже шість матчів поспіль, а гості – чотири. В останніх п’яти матчах запорізький «Металург» зазнав п’ять великих поразок з різницею м’ячів – 0:11. ФК «Нікополь» після втрати декількох провідних гравців поки що не може знайти свою гру.


П’ятниця, 20 квітня 2018 року. 17:00 м. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги».

МФК «Миколаїв-2» - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Клим Заброда (Київ).

Дискваліфіковані: Дмитро Бардадим, Владислав Ляшевский - Павло Новицький

Другий склад миколаївського клубу досить несподівано у трьох весняних матчах зміг двічі відібрати очки у команд з верхньої частини турнірної таблиці. Одеський «Реал Фарма» у цей же час двічі виграла у аутсайдерів. Одразу троє гравців пропускатимуть цей матч через дискваліфікацію.


Група "А"

Субота, 21 квітня 2018 року. 15:00. м. Вінниця. Стадіон «Нива».

«Нива-В» (Вінниця) - «Буковина» (Чернівці).

Арбітр – Андрій Коваленко (Полтава).

Дискваліфіковані: Олександр Калітов («Нива-В»).

Вінницька «Нива-В» завдяки двом перемогам поспіль вийшла на третє місце у групі «А». Чернівецька «Буковина» здобувши в останніх чотирьох матчах вісім очок (дві перемоги та дві нічиї) потроху піднялася з дна турнірної таблиці.


Субота, 21 квітня 2018 року. 16:00. м. Обухів. Стадіон СК «ім. Мельника».

«Арсенал Київщина» - «Агробізнес» (Волочиськ).

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро).

Дискваліфіковані: немає.

До Обухова на гру проти «Арсеналу-Київщини» завітає волочиський «Агробізнес», який в попередньому турі несподівано поступився стрийській «Скалі» - 1:2. Господарі вже чотири матчі поспіль не можуть виграти.


Субота, 21 квітня 2018 року. 17:00. м. Львів. Стадіон «СКІФ»

ФК «Львів - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

Арбітр – Павло Дубровець (Житомир).

Дискваліфіковані: Олексій Омельченко – Тарас Бойко.

Центральний матч туру очікує на нас у Львові, де на затишному стадіоні «СКІФ» зустрінуться четверта та друга команда чемпіонату. У разі не виграшу ФК «Львів» втратить навіть математичні шанси наздогнати «станіславівців» у боротьбі за друге місце. Це буде зробити дуже важко, бо «Прикарпаття» виграло у усіх трьох весняних матчах.

Група «Б»

26 тур Субота, 21 квітня 2018 року. 17:00 с. Володимирівка. Стадіон «ім. О. Поворознюка».

«Інгулець-2» (Петрове) - «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро).

Дискваліфіковані: Андрій Сорокін («Мир»).

Петрівський «Інгулець-2» не може виграти вже 16 матчів поспіль, якраз з домашнього матчу проти його сьогоднішнього опонента – «Миру» з Херсонської області. Тоді, 31 серпня єдиний м’яч на старті матчу забив Микита Жуков. Горностаївський «Мир» у минулому турі перервав свою чотирьохматчеву без виграшну серію, впевнено вдома перегравши миколаївський «Суднобудівник» - 5:0, однак у цьому матчі своє восьме попередження у сезоні отримав Андрій Сорокін, який пропустить сьогоднішній матч.


Неділя, 22 квітня 2018 року. 16:00. м. Вишнівець. Стадіон «Вишнівець»

«Нива» (Тернопіль) - «Полісся» (Житомир).

Арбітр – Роман Блавацький (Львів).

Дискваліфіковані: Сергій Дячук («Полісся»).

Після невдалої п’ятиматчевої без виграшної серії у відставку подав тренерський штаб «Ниви» на чолі з Сергієм Задорожним. До протистояння із "Поліссям" команду готував тренер воротарів Вадим Боженко, якому допомагали Олег Лівіцький та Олександр Стахів. Житомирське «Полісся» під керівництвом Олександра Призетко навесні ще не програвало: дві перемоги та нічия. І може втрутитися навіть у боротьбу за третє місце, до вінницької «Ниви-В» лише сім очок.

Неділя, 22 квітня 2018 року. 16:00. м. Моршин. Стадіон «Медик».

«Скала» (Стрий) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).

Дискваліфіковані: Артем Бельчич («Скала»).

У Моршині свою домашню гру зіграє головна сенсація минулого туру – стрийська «Скала». У гості до неї приїде хмельницьке «Поділля», яке навесні програло з великим рахунком усі свої три матчі.


Неділя, 22 квітня 2018 року. 13:00. м. Берислав. Стадіон «Машинобудівник».

«Суднобудівник» (Миколаїв) - «Таврія-Сімферополь» (Херсон)

Арбітр – Артем Кошура (Чернівці).

Дискваліфіковані: Богдан Частоколяний. Кирило Ратушний (обидва «Суднобудівник»).

Цими днями Сімферопольська «Таврія» святкує своє 60-тиріччя, і саме через це, за згодою сторін, номінально гостьова гра з миколаївський «Суднобудівником» пройде у Бериславі. «Корабели» вже дев’ять матчів не виграють у другій лізі, а в цьому матчі ще й не дорахуються через дискваліфікацію двох провідних гравців: Частоколяного та Ратушного. «Таврія» в цей ще час не програвала вже десять матчів поспіль.


Неділя, 22 квітня 2018 року. 17:00. м. Дніпро. «Дніпро-Арена».

СК «Дніпро-1» - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми).

Дискваліфіковані: Максим Зінатуллін («Енергія»).

У цьому чемпіонаті СК «Дніпро-1» майже не зупинити, однак у середу вони без шансів програли у півфіналі кубку України столичному «Динамо» - 1:4. Після несподіваної поразки МФК «Миколаєву-2» у першому весняному матчі, оновлена «Енергія» наступні два матчі перемогла, забивши переможні м’ячі в останній четверті обох матчів.


Неділя, 22 квітня 2018 року. 17:00 м. Харків. Стадіон «Металіст».

«Металіст 1925» - ФК «Дніпро»

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ).

Дискваліфіковані: Максим Войтіховський, Володимир Кіричук (обидва ФК «Дніпро»).

Ще якихось три-чотири роки тому вивіска матчу «Металіст» - «Дніпро» сприймалася як центральна гра усього туру у прем’єр-лізі. Однак, зараз обидві славетні команди знаходяться у другій лізі. Оновлена харківська команда на 90% забезпечила собі вихід до першої ліги, а юні дніпряни спробують дати бій у Харкові. Можливо саме ця гра стане найвідвідуванішою у цьому ігровому тижні під егідою ПФЛ.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору