Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів 24-го тижня. Відставка у Тернополі, сенсація в Хмельницькому

14:00, 17 квітня 2018

СК "Дніпро-1" виграє вже десятий матч поспіль, 12 матчів тривала переможна серія "Агробізнесу"

Сергій Задорожний покинув посаду головного тренера "Ниви". Фото: fcnyva.com


На позначці у 12 матчів переривається переможна серія волочиського «Агробізнесу».

«Таврія-Сімферополь» не програє вже десять матчів поспіль (шість перемог та чотири нічиї).

Петрівський «Інгулець-2» не може виграти вже 16 матчів поспіль (чотири нічиї, 12 поразок), що є новим антирекордом сезону. Запорізький «Металург» не може виграти вже десять матчів поспіль (одна нічия, дев’ять поразок), миколаївський «Суднобудівник» - дев’ять (одна нічия, вісім поразок).

Миколаївський «Суднобудівник» програє вже восьму гру поспіль, запорізький «Металург» - п’яту, тернопільська «Нива» - четверту.

Запорізький «Металург» програє вже п’ять матчів поспіль з великим рахунком – новий антирекорд сезону. Також це є повторенням антирекорду запорізького клубу і повторенням антирекорду другої ліги за останні 16 років. До цього у 2011 році п’ять матчів поспіль з великим рахунком програвала «Єдність» з Чернігівщини, а у 2017 році сам «Металург».

Запорізький «Металург» програв з великим рахунком 28 зі своїх 56 матчів у другій лізі. Волочиський «Агробізнес» не грає унічию у 21 матчі поспіль, СК «Дніпро-1» - у 14, «Нива-В» - у 12.

Волочиський «Агробізнес» забиває в 13 матчі поспіль і оновлює рекорд сезону. Запорізький «Металург» не може забити вже п’ять матчів поспіль, ФК «Нікополь» - чотири.

Лише чотири команди у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: «Металіст 1925», СК «Дніпро-1» та ФК «Дніпро» не програють у 25 матчах, а волочиський «Агробізнес» - у 21.

Лише гравці горностаївського «Миру» та волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні.

Рекордне сьоме вилучення в пасиві гравців миколаївського «Суднобудівника». Олександр Юрчак з «Агробізнесу» забиває вже четвертий матч поспіль – шість м’ячів. Воротар Вадим Дмитроченко з МФК «Миколаїв-2» пропускає вперше за останні шість матчів і 465 хвилин (це четверта за тривалістю суха серія у цьому сезоні).

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно 11 матчів, вісім перемог господарів та три перемоги гостей. Забито 31 м’яч (у середньому 2,82 за гру), господарі забили 22 м’ячі, гості – дев’ять. У першому таймі було забито 13 м’ячів, і 18 у другому. Арбітрами було показано 47 попереджень та три вилучення, також було призначено п’ять пенальті (один не реалізований). Загалом 11 матчів туру відвідало 19162 глядачі (у середньому 1742 за гру). У турі зафіксовано чотири дублі. Найпопулярніший рахунок – 2:0 – чотири рази.

Голи: найперші – Володимир Савошко ("Нива-В", 14 хвилина) та Петро Намуйляк («Скала», 14 хвилина), найпізніший – Володимир Кучер ("Нива-В", 90+4 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізував: Вадим Шаврін («Полісся»), Анатолій Масалов («Таврія-Сімферополь»), Олександр Довгий ("Інгулець-2"), Сергій Цибульський («Мир»).

Пенальті не реалізував: Дмитро Юхимович («Агробізнес», воротар)

Перше вилучення: Володимир Кіричук (ФК "Дніпро", у 21-й грі), Кирило Ратушний ("Суднобудівник", у 15-й грі), Максим Зінатулін ("Енергія", у дев'ятій грі).

Воротарі

Суха гра в активі семи голкіперів: Остап Вульчин («Прикарпаття») Артем Кулініч ("Мир"), Богдан Степаненко («Буковина»), Олег Шевченко («Полісся»), Анатолій Георгіца («Реал Фарма»), Денис Дьяков («Металіст 1925»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»).

Ювілеї гравців

125-ту гру у другій лізі проводить: Сергій Андрєєв ("Нива"), 125-ту: Дмитро Волков ("Енергія"), Станіслав Передистий (СК "Дніпро-1"), соту: Вадим Шаврін ("Полісся"), Богдан Семенець ("Агробізнес"), 60-ту: Ілля Носов ("Суднобудівник"), 50-ту: Юрій Бровченко (СК "Дніпро-1"), Олександр Дубіна ("Реал Фарма") та Роман Бочкур ("Прикарпаття").

Роман Бочкур. Фото: fc.if.ua


Дебютують у другій лізі: Володимир Кучер ("Нива-В"), Микола Щербань ("Арсенал-Київщина"), Олександр Собко ("Інгулець-2"), Роман Жмурко ("Нива"), Станіслав Штаненко ("Скала").

Десятий м’яч у другій лізі забиває: Сергій Цибульський ("Мир").

Дебютний м’яч у лізі забиває: Антон Музиченко ("Нива-В", у 42-й грі), Володимир Кіричук (ФК "Дніпро", у 21-й грі), Володимир Савошко ("Нива-В", у 17-й грі), Олексій Бойко ("Мир", у третій грі), Олександр Довгий ("Інгулець-2", у третій грі), Юрій Красномовець ("Скала", у третій грі), Володимир Кучер ("Нива-В", у першій грі).

Дев’ятий дубль у другій лізі на рахунку: Вадим Шаврін ("Полісся"), шостий: Іван Доценко ("Мир"), другий: Владислав Краєв ("Металіст 1925"), перший: Володимир Савошко ("Нива-В", у 17-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору