Новини змагань

Владислав Супряга. "Біжить, як молодий Шева" (відео)

12:00, 13 квітня 2018

Нападник СК "Дніпро-1" Владислав Супряга уже перебуває в полі зору тренерів національної збірної країни

Фото: scdnipro1.com.ua


Він відмовив "Шахтарю" і "Зорі" - не захотів сидіти на лаві запасних. Жрналіст zbirna.com чув, що гірники пропонували його батькам пристойну суму грошей, але Владислав Супряга твердо сказав: «Ні». Наставнику луганчан Юрію Вернидубу 18-річний нападник СК "Дніпро-1" взагалі подзвонив особисто і зізнався: «Не хочу до вас їхати». Один авторитетний фахівець, розповідаючи про нього, каже: «Станеться якесь диво, якщо він не заграє в одному з провідних європейських чемпіонатів».


30 метрів - за 3,79 секунди

Головний козир Супряги - його швидкість. Тест на 30 метрів він нещодавно пробіг за 3,79 секунди. Найшвидший гравець збірної України, Євген Коноплянка, долає цю дистанцію за 3,76. На такій швидкості дніпрянін показує ще й відмінну техніку, а також фізичну готовність. У другій лізі хлопець легко відтирає мужиків корпусом, а це теж потрібно вміти. Нападника порівнюють з молодим Андрієм Шевченком, який, до речі, недовго пограв в Україні і поїхав дуже вчасно. Шевченко, до речі, за ним вже спостерігав, але своїми враженнями ділився в приватній бесіді.


У середу зіграє проти "Динамо"

Куди поїде Супряга, поки сказати складно. Нехай ще пограє у нас. Важливо, що знаходиться він під крилом дуже грамотного наставника - Дмитра Михайленка, а на поле його швидкістю вміло керує один із найкращих диригентів в українському футболі - Сергій Кравченко. Сьогодні у нього дербі в Другій лізі, в середу - кубковий півфінал з "Динамо", а влітку - фінальна частина чемпіонату Європи серед 19-річних. Там за ним точно дивитимуться, тому саме час познайомитися з хлопцем і вам. На відео ви його швидко дізнаєтеся...



Євген ГРЕСЬ, zbirna.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору