Новини змагань

Друга ліга, відлуння матчів останнього вік-енду. "Агробізнес" - уже в Першій лізі

10:45, 11 квітня 2018

Друга ліга, відлуння матчів: вихід «Агробізнесу» до першої ліги, перший 52-річний гравець у другій лізі

12-а перемога поспіль в активі у волочиського «Агробізнесу». СК «Дніпро-1» виграє вже дев’ятий матч поспіль. «Таврія-Сімферополь» не програє вже дев’ять матчів поспіль (п’ять перемог та чотири нічиї).

Волочиський «Агробізнес» забиває в 12-му матчі поспіль і оновлює рекорд сезону.

ФК «Нікополь» третій матч поспіль грає з рахунком 0:0.

ФК «Нікополь» та МФК «Миколаїв-2» не пропускають вже чотири матчі поспіль.

Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже 15 матчів поспіль (чотири нічиї, 11 поразок) що є новим рекордом сезону. Запорізький «Металург» не може виграти вже дев’ять матчів поспіль (одна нічия, вісім поразок), миколаївський «Суднобудівник» - вісім (одна нічия, сім поразок).

Миколаївський «Суднобудівник» програє вже сьому гру поспіль, і вперше за останні вісім матчів забив м’яч, петровський «Інгулець-2» - вперше за останні сім матчів забив м’яч.

Рекордне шосте вилучення в пасиві гравців миколаївського «Суднобудівника».

Лише чотири команди у цьому сезоні не зазнавали великих поразок: «Металіст 1925», СК «Дніпро-1» та ФК «Дніпро» не програють у 24-х матчах, а волочиський «Агробізнес» - у 20-ти.

Лише гравці горностаївського «Миру» та волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні. Миколаївський стадіон «Парк Перемоги» дебютує у другій лізі.

Олександр Юрчак з «Агробізнесу» забиває вже третій матч поспіль – п’ять м’ячів. Воротар Вадим Дмитроченко з МФК «Миколаїв-2» не пропускає вже п’ять матчів поспіль – рекордна діюча серія.

Олександр Юрчак №22. Фото: fcab.com.ua


Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов вже вкотре оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 52 років та 74 днів.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно 11 матчів, дві перемоги господарів три нічиї та шість перемог гостей. Забито 24 м’ячі (у середньому 2,18 за гру), господарі забили чотири м’ячі, гості – 20. У першому таймі було забито вісім м’ячів, і 16 у другому. Арбітрами було показано 46 попереджень та два вилучення, також було призначено один пенальті. Загалом шість матчів туру відвідало 9400 глядачів (у середньому 855 за гру). У турі зафіксовано три дублі. Найпопулярніший рахунок – 0:4 та 0:0 – тричі.

Голи: найперший – Юрій Малєй («Полісся», друга хвилина), найпізніший – Олександр Юрчак («Агробізнес», 88 хвилин).

 

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізував: Вадим Шаврін («Полісся»).

Перше вилучення: Віталій Безуханич («Суднобудівник», у 20-й грі), Дмитро Вергун (ФК «Дніпро», у 19-й грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі дванадцятьох голкіперів: Максим Бабійчук («Нива-В»), Олег Мозіль (ФК "Львів"), Роман Гурін ("Таврія-Сімферополь"), Валерій Юрчук (СК "Дніпро-1"), Остап Вульчин («Прикарпаття») Артем Кулініч ("Мир"), Богдан Степаненко («Буковина»), Сергій Чернобай («Агробізнес»), Богдан Петриченко (ФК "Нікополь"), Вадим Дмитроченко (МФК "Миколаїв-2"), Олег Шевченко («Полісся»), Анатолій Георгіца («Реал Фарма»).

 

Ювілеї гравців.

225-ту гру у другій лізі проводить: Олександр Бичков ("Реал Фарма"), 120-ту: Олександр Жданов ("Металіст 1925"), 100-ту: Олексій Омельченко (ФК "Львів"), 75-ту: Володимир Польовий (СК "Дніпро-1"), Орест Януш ("Прикарпаття"), 50-ту: Євгеній Іздебський ("Мир"), Ігор Маляренко ("Нива-В"), Никита Дегтярьов, Сергій Донець (обидва ФК "Нікополь").

Дебютують у Другій лізі: Валентин Плутенко ("Енергія"), Дмитро Задерецький ("Полісся"), Максим Калінін, Микола Оксенюк (обидва "Інгулець-2"), Олег Козак ("Скала"), Олександр Тупік, Павло Сарбєй (обидва "Поділля"), Роман Прутян ("Арсенал-Київщина"), Роман Цень ("Скала"), Андрій Попов ("Металург").

Микола Оксенюк. Фото: ingulec.com


Десятий м’яч у другій лізі забиває: Ігор Маляренко ("Нива"), п'ятий: Олександр Юрчак ("Агробізнес").

Дебютний м’яч у лізі забиває: Андрій Порохня ("Інгулець-2", у четвертій грі), Дмитро Вергун (ФК "Дніпро", у 19-й грі), Андрій Дмітрієв ("Суднобудівник", у 22-й грі), Герман Дмитрієв ("Реал Фарма", у 29-й грі).

Восьмий дубль у другій лізі на рахунку: Вадим Шаврін ("Полісся"), перший: Віталій Груша ("Агробізнес", у 20-й грі), Герман Дмитрієв ("Реал Фарма", у 29-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору