Новини змагань

MATCHDAY! Перенесені матчі. Перша ліга. 23-й тур

11:00, 10 квітня 2018

Сьогодні відбудуться останні догравання 23-го ігрового дня в першому дивізіоні.

Нагадаємо, що у березні подалі від можливих складнощів з газонами низка клубів вирішили перенести зустрічі на більш пізній термін, і протягом вівторка таблиця вирівняється, а у всіх команд стане по 26 матчів.

ПФК "Суми" - "Інгулець" (Петрове)
15:00. м.Полтава. Копили. Стадіон НТК ФК "Полтава"
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

У першому колі: 1:2
Дискваліфікації: немає
Після трьох перемог поспіль у весняних матчах сенсаційні ПФК "Суми" чекають у гості одного із претендентів на медалі - "Інгулець". Зустріч призначено на Копили, де сумська команда вже освоїлася та проводить цьогоріч офіційні зустрічі. А команда гостей брала участь у розіграшах Кубка Пожечевського, тому також знайома із ареною та її покриттям.
Для петрівців цей тур стратегічно важливий: після нічиєї "Десни" у матчі з лідером "Інгулець" зміг повернутися на третє місце завдяки розгромній перемозі над МФК "Миколаїв", отже, спробує закріпитися на позиції в зоні УПЛ. Сумчани з 29 очками вже не мінімально обганяють зону вильоту, тому спробують продовжити свою "суху" безпрограшну серію. Цікава обставина:
 


"Авангард" (Краматорськ) - "Гірник-Спорт" (Горішні Плавні)
17:00. м. Краматорськ. Стадіон «Авангард»
Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків)

У першому колі: 2:1
Дискваліфікації: немає - Кравчук, Панасенко
Зустріч безпосередніх сусідів по турнірній таблиці, що мають порівну очок, обіцяє бути дуже цікавою. Особливо для краматорських уболівальників, адже це буде перший домашній матч "Авангарду" в рідному місті. Його беззаперечна "родзинка" - імовірне протистояння Ігоря Кірієнка проти колишніх одноклубників. Ігор ударно дебютував у складі "жовто-зелених", почавши із дубля, асисту та звання Героя туру. Однак футбол - вимогливий вид спорту, який в кожному турі ставить нові завдання перед кожним гравцем. Цей тур не буде винятком.
"Авангард", нагадаємо, після яскравої перемоги над "Балканами" зазнав мінімальної поразки від "Колоса". У той час, як "Гірник-Спорт" після лідера здолав і аутсайдера (мінімальні перемоги над "Арсеналом" та "Черкаським Дніпром"). Нижче своїх позицій команди гарантовано не опустяться (відрив від МФК "Миколаїв", що йде десятим, складає шість очок). Однак боротьба за сьоме місце змусить їх проявити максимум таланту та здібностей для перемоги в десайдері "за шість очок".

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору