Новини змагань

Три трансляції на XSPORT, мегаматч у Дніпрі

11:35, 7 квітня 2018

Сьогодні відбудуться два центральних матчі, обидва покаже інформпартнер ПФЛ - канал XSPORT

Фото: Елліса Вєтрова, metalist1925.com


Сьогодні відбудеться два суперматчі. У Чернігові зіграють претенденти на медалі й підвищення в класі, а у Дніпрі відбудеться поєдинок, який багато в чому буде визначальним у боротьбі за колір медалі. Ще один матч із Винників - "Рух" - "Нафтовик" також покаже XSPORT. Початок цього матчу о 14:00.

СК Дніпро-1 (Дніпро) - Металіст 1925 (Харків)

18:00. м Дніпро. «Дніпро-Арена»

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)
Дискваліфікації: -

Головний матч півріччя, заміс фаворитів чемпіонату, яких на чолі таблиці розділяє всього два очки. Вісім перемог поспіль із середини жовтня у господарів, а ось турнірний хід гостей восени порушила домашня поразка від МФК "Миколаїв-2" (0:1). З того часу команда встигла зіграти внічию з "Інгульцем-2" (0:0 - ще одна втрата, яку складно пояснити) і розгромити цю команду, настворювала моментів на два таких матчі (4:0). В гостях харків'яни не програють ще з липня місяця (поразка у Горностаївці - 1:2). Вісім перемог у дев'яти матчах, єдина осічка - нічия у Володимирівці з резервом "Інгульця".

Обидві команди укомплектовані під Першу лігу, тому на цьому рівні зазвичай грають із запасом. І якщо і втрачають очки - то, будемо відверті, через розхлябаності, незібраність і інші не надто почесні причини. Є у них і зоряні ветерани - рівня Кравченка і Польового у господарів, Едмара і Давидова - у гостей. І молоді гравці, в яких видно величезну перспективу - говоримо, перш за все, про Супрягу, Бєляєва і Сафронова у господарів, а також про Романова, Ралюченка, Краєва у гостей. СК "Дніпро-1" може дозволити собі розкіш комбінаційної гри, хоча цілком може спростити і керувати діями колективу за рахунок довгих пасів від захисників. "Металіст 1925" дуже залежний від гри у короткий час під час заходу на третю третину поля.

Зате у команди могутній центральний плацдарм, де величезну роль грає непомітний лідер Ралюченко, від роботи якого залежить весь кістяк харків'ян. Головне, що спробують зробити господарі - це налагодити дуже швидку гру атакуючої трійки з постійним тиском. У гостей є козир у вигляді високого пресингу, швидкого переходу і - обов'язково - відмінного взаєморозуміння талановитих Романова, Краєва, Синиці, які можуть і самі розірвати, і вивести на ударну позицію лідера гонки бомбардирів Давидова, який не забивав давненько і скучив за голами.

Головне: в усіх цих матчах дуже важливу роль відіграють стандарти. Є майстри і пробити, і підключитися. Матч другого кола в Харкові (той самий, з рекордними 14-ма тисячами глядачів) був якраз з цього розряду.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору