Новини ЗМІ

Ключові футбольні протистояння в рамках Ліги Чемпіонів УЄФА

13:40, 3 квітня 2018

Ліга Чемпіонів виходить на фінальну стадію

Уже зараз в турнірі не залишилося відверто прохідних суперників. Фаворитам турніру в очній боротьбі належить виявити найсильнішого.

Ліга Чемпіонів УЄФА – найпрестижніший клубний турнір Старого Світу, в якому беруть участь 32 команди. Вони розбиті на 8 груп по 4 в кожній, тільки два кращих клубу з квартету продовжують боротьбу в рамках плей-офф. Саме там починається справжня боротьба за титул. Останні 2 розіграші залишилися за мадридським «Реалом», таким чином, «Королівський клуб» встановив своєрідний рекорд, адже виграти ЛЧ в її нинішньому форматі 2 рази підряд нікому досі не вдавалося.

У поточному розіграші відразу кілька колективів мають намір кинути виклик «вершковим», тому вони демонструють яскравий атакуючий футбол Ліга Чемпіонів – це турнір, в якому немає права на помилку, тому клуби виставляють своїх найсильніших гравців, щоб домогтися виходу на наступну стадію змагань.

Тепер дивитися футбол онлайн стало набагато простіше завдяки розвитку прогресивних засобів комунікації. Уболівальники з усього світу стежать за результатами турніру і роблять свої прогнози. Вісімка найсильніших команд Старого Світу обіцяє подарувати цікавий футбол, який нікого не залишить байдужим!

Пора вирішальних матчів

Турнір виходить на вирішальну стадію, коли кожен з колективів повинен максимально сконцентруватися, щоб досягти поставлених цілей. Завдяки результатам жеребкування нас чекає ряд інтригуючих протистоянь. Серед фаворитів турніру можна виділити:

  • «Баварію»;

  • «Барселону»;

  • «Реал».

Однак і інші колективи не можна скидати з рахунків. В першу чергу мова йде про «Манчестер Сіті». У поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги «городяни» програли лише раз, але от невдача, жереб їм визначив у суперники «Ліверпуль», який обіграв підопічних Гвардіоли.

До вирішального матчу в Києві залишилося зовсім небагато часу, і вже зараз команди починають планувати свою стратегію на двоматчеве протистояння. На стадії чвертьфіналу немає права на помилку, адже ставки дуже високі. Зараз відвертих аутсайдерів вже не залишилося, тому виставляти резервні склади і обігравати суперників не вийде. Вже зараз деякі протистояння фахівці називають «достроковим фіналом». Насолоджуйтеся інтригуючими змаганнями кращих команд і не пропустіть нічого цікавого зі світу Ліги Чемпіонів.



За матеріалами Sport.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору