Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Анонс матчів неділі

09:45, 31 березня 2018

Анонс матчів у Другій лізі весняної частини змагань сезону 2017/18

Фото: facebook.com/fcdniproua


Весняна частина сезону відкриється не під відкритим небом - зате парою, яка може порадувати великою кількістю голів і дебютантів.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А», 20-й тур

Субота, 31 березня 2018 року. 14:00. с. Довге. Стадіон «Довге-Арена»

«Скала» (Стрий) - «Полісся» (Житомир).

Арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса).

Дискваліфіковані: немає.

Через неготовність стадіону «Медик» у Моршині, стрийська «Скала» буде проводити свій домашній матч у селі Довге, на якому «стрийки» щороку грають у меморіалі Юста. В гості у львівську область завітає дуже сильно підсилене та оновлене житомирське «Полісся», яке під час зимнього міжсезоння двічі змінила тренера, та орендувала декількох досвідчених гравців з чернігівської «Десни».

 

Субота, 31 березня 2018 року. 15:00. м. Івано-Франківськ. Стадіон «Хет-трик Арена».

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська обл).

Дискваліфіковані: Орест Януш – Степан Рижук.

Івано-Франківське «Прикарпаття» за зимове міжсезоння зіграло аж 15 матчів (найбільше у групі «А»), а її нападник Ігор Худоб’як – забив 18 м’ячів (найбільше в усьому ПФЛ під час зимового міжсезоння). Спочатку цю гру планували зіграти у Хмельницькому на стадіоні «Поділля», однак через велику купу снігу гру було перенесено до Івано-Франківська на новий штучний стадіон – «Хет-трик Арену», яка і дебютуватиме у ПФЛ.

 

Субота, 31 березня 2018 року. 15:00. м. Волочиськ. Стадіон «Юність».

«Агробізнес» (Волочиськ) - «Нива-В» (Вінниця)

Арбітр – Ігор Бич (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

Волочиський «Агробізнес» є єдиною командою групи «А», яка один зі своїх тренувальних зборів провела у Туреччині. Вінницька «Нива-В» у той же час трохи оновила свій склад.


Неділя, 1 квітня 2018 року. 14:00. м. Львів. Стадіон «Сокіл»
ФК «Львів» - «Нива» (Тернопіль).
Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів, Черкаська обл).
Дискваліфіковані: немає.
Ще один новий стадіон дебютує у другій лізі. На оновленому штучному полі стадіону «Сокіл» зустрінуться третя і четверта команда другої ліги у групі "А". Саме тернопільська «Нива» першою в цьому сезоні не програла у Львові – нічия 0:0. Також слід відзначити перехід двох гравців «левів» до клубів УПЛ: Ігор Ощипко тепер гратиме за «Сталь», а Гліб Бухал за ФК «Олександрію».
 
Група «Б», 23 тур
 

П’ятниця, 30 березня 2018 року. 13:00.

м. Дніпро. НТБ ФК «Дніпро».

ФК «Дніпро» – «Суднобудівник» (Миколаїв).

Арбітр – Олександр Тітов (Донецьк).

Дискваліфіковані: Олександр Горінов («Суднобудівник»).

Через неготовність «Дніпро-Арени» цю гру було перенесено до манежу ФК «Дніпро» у Придніпровську. Під час зимового міжсезоння з «дніпрян» за колишні борги було знято одразу 15 очок, що відкинуло їх з третього аж на восьме місце. Також славетний клуб покинуло дуже багато провідних гравців, а на їх місця прийшли юні вихованці з місцевої школи, що ще більше омолодило наймолодшу команду у другій лізі.

У миколаївського «Суднобудівника» слід відзначити прихід до оренди з донецького «Олімпіка» воротаря Ярослава Котлярова, який до цього осінню частину грав за харківський «Геліос».

 

Субота, 31 березня 2018 року. 13:00 м. Дніпро. Стадіон НТБ ФК «Дніпро».

СК «Дніпро-1» - «Металург» (Запоріжжя).

Арбітр – Артем Михайлюк (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

Другий день поспіль НТБ ФК «Дніпро» прийматиме матчі другої ліги. До лідера групи «Б» завітає абсолютний аутсайдер. У цьому сезоні ці команди вже двічі зустрічались: у другому турі у Запоріжжі СК «Дніпро-1» виграв з нищівним рахунком – 8:0, а у Дніпрі – 3:0. Також, слід відзначити, що «спортклубівці» проводили свої зимові збори у Туреччині, так як «Металург» грав на двох зимових турнірах у Київській області, де не зміг здобути жодного залікового пункту. Загалом за зиму запоріжці зіграли 17 матчів і здобули лише одну нічию, з різницею м’ячів 5:90.

 

Субота, 31 березня 2018 року. 14:00 смт. Новотроїцьке. Стадіон «Старт».

«Мир» (Горностаївка) – ФК «Нікополь»

Арбітр – Клим Заброда (Київ).

Дискваліфіковані: Ілля Шестіпалов - Павло Мілєсін.

Ще один стадіон-дебютант у ПФЛ. Матч двох абсолютно рівних команд. Однак нікопольські гравці ще жодного разу в офіційних зустрічах не вигравали у горностаївського «Миру». Перший забитий м’яч ФК «Нікополя» у весняній частині змагань стане 80-м у другій лізі. Нападник «Миру» Андрій Бойко за зимове міжсезоння забив вісім м’ячів і це є найкращий результат у групі «Б» (наряду з Іваном Михайленко з ФК «Дніпро»). Цікаво буде подивитися на Михайла Кривича у складі «Миру» проти його колишньої команди.

 

Субота, 31 березня 2018 року. 15:00 м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія».

«Енергія» (Нова Каховка) – МФК «Миколаїв-2».

Арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро).

Дискваліфіковані: немає.

Новокаховська «Енергія» за зимове міжсезоння втратило декілька основних гравців команди: найкращий бомбардир команди Дмитро Шастал перейшов до прем’єрлігової «Олександрії», також команда лишилася воротаря Старченко та опорника Ковальчука.

 

Субота, 31 березня 2018 року. 17:00 м. Харків. Стадіон ОСК «Металіст».

«Металіст 1925» - «Інгулець-2» (Петрове)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса).

Дискваліфіковані: немає.

Харківський «Металіст 1925» - один із трьох клубів другої ліги, який свої зимові збори проводив у Туреччині. Також, харків’яни підсилилися двома бразильськими гравцями, і відзначимо повернення зі США Едмара. Також саме ця гра стане дебютною для тренера «Інгульця-2» Миколи Федорка, який став вже четвертим тренером дубля «петрвічан» у цьому сезоні.


Неділя, 1 квітня 2018 року. 15:00. с. Щасливе. Стадіон УТБ ФК «Арсенал-Київ»
«Арсенал Київщина» - «Буковина» (Чернівці).
Арбітр – Степан Лапко (Львів).
Дискваліфіковані: Володимир Тименко («Арсенал Київщина»).
«Арсенал Київщина» з Київської області до останнього не проводила товариські матчі, і лише нещодавно поступилася аматорській «Чайці» - 2:3. Чернівецька «Буковина» у той же час готувалася у себе в Чернівцях, де зіграла з перемінним успіхом у дев’яти контрольних матчах.

Неділя, 1 квітня 2018 року. 14:00. м. Берислав. Стадіон «Машинобудівник».
«Таврія-Сімферополь» (Херсон) - «Реал Фарма» (Одеса)
Арбітр – Сергій Задиран (Київ).
Дискваліфіковані: Владислав Кушнір, Віталій Фетісов (обидва «Таврія-Сімферополь»).
В завершальному матчі туру групи «Б» зустрінуться середняки чемпіонату. І, якщо, «Таврія» розпочала підготовку лише 19 лютого, то одеський «Реал Фарма» за три місяці зимового міжсезоння зіграв одразу 23 матчі (найбільше в ПФЛ). Також, слід відзначити нову ювілейну форму господарів поля – вона присвячена 60-тиріччю з дня заснування клубу.
 
 
Цікавий факт: лише чотири матчі туру з одинадцяти пройдуть на звичних для команд-господарів стадіонах. І одразу п’ять стадіонів дебютують у матчах другої ліги.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору