Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. Анонс матчів 25-го туру. Два матчі понеділка

08:00, 2 квітня 2018

Анонс матчів 25-го туру у Першій лізі

Фото: fcbrovar.obolon.ua


25-й тур буде розбито на чотири дні. Очікуємо покращення погодніх умов і більш якісних полів, де фуболісти зможутьпоказати свої найкращі якості. Тур розпочнеться із досить важливого протистояння на "оболонь-Арені", у якому жодному із суперників не можна відступати.

У понеділок, 02 квітня, у програмі «Україна футбольна» ми проаналізуємо центральний матч, та все найцікавіше, що відбулося у 25-му турі з авторитетним тренером Ігорем Жабченком. Разом із тим вас очікують значні оновлення програми, кілька ексклюзивів. Вмикайте телеприймач на ТК XSPORT о 21:30.

І зрозуміло ж Професіональна футбольна ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



30 березня. 17:00. м. Київ. Стадіон «Оболонь-Арена»

"Оболонь-Бровар" - "Інгулець"

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька обл.)

Дискваліфікації: К.Коваленко - немає

Тур розпочнеться із досить важливого протистояння, у якому жодному із суперників не можна відступати. "Оболонь-Бровар" почала весняну частину сезону із поразок "Колосу" та "Миколаєву". Поразок не безнадійних, поразок не від суперників, яким не можна програвати. Однак не такого старту очікували від оновленого колективу. І Володимир П'ятенко як гарний мотиватор обов'язково налаштує своїх підопічних на цей матч, як на останній бій.
Тим більше, статистика свідчить на користь господарів. "Оболонь-Бровар" ще не поступалася петрівцям, минулого сезону вигравши обидва матчі проти цього суперника, а в першому колі вистояла нічию на полі суперників.
"Інгулець" наразі всерйоз бореться за медалі та підвищення в класі. Впевнена перемога над "Кременем" (2:0) стала п'ятою поспіль для володарів третього місця. Тут уже Сергій Лавриненко постарається мотивувати своїх підопічних статистикою, тому що наразі саме "Оболонь-Бровар" є чи не найнезручнішим суперником для петрівців.

На чужих полях "Інгулець" не програє з вересня минулого року впродовж п'яти матчів поспіль (дві перемоги, три нічиї). Це контрастує з ігровими показниками оболонців, які з осені за останні чотири тури набрали всього лише одне очко. До того ж, Костянтин Коваленко через перебір карток не допоможе господарям. Але, щоб не опуститися нижче 12-го місця, де вже буде дуже гаряче, господарям обов'язково треба боротися за перемогу навіть у матчі проти настільки сильного суперника. Ну, що ж - тим кращою буде інтрига у першому матчі 25-го туру, з якого й розпочинається наш матчдей.


31 березня. 15:00. м. Одеса. Стадіон «Спартак»

"Жемчужина" (Одеса) – "Десна" (Чернігів)

Арбітр: Юрій Грисьо (Львів)

Випробування Одещиною продовжується для "Десни": починали весну чернігівці у селі Зоря Саратського району (перемога над "Балканами" - 2:1), а тепер завітають до обласного центру, де їх очікуватиме окрилена "Жемчужина". Нагадаємо, в минулому турі одеська команда (володар титулу чемпіона Другої ліги й один із дебютантів першолігових змагань) зуміла завдати поразки "Гірнику-Спорт" на виїзді. Провідного форварда команди Михайла Шестакова було визнано найкращим гравцем туру. Зважаючи на успіх відразу кількох конкурентів, це була дуже своєчасна перемога - і з нею можна лише привітати "ювелірів".
Утім, наступне випробування - із числа найсерйозніших. Після вчорашньої поразки "Інгульця" в столиці у "Десни" з'явився реальний шанс скористатися осічкою конкурентів та зійти на третє місце. Зрозуміло, після двох поспіль весняних перемог в Одесу чернігівці їдуть також за максимумом очок. На їх користь говорить більший досвід та варіативність складу, ліпше турнірне положення та поточна форма. Проти "Жемчужини" - невдала смуга домашніх виступів (дві поразки поспіль) та програний матч першого кола.
Однак господарів неабияк повинно мотивувати турнірне положення, адже при нинішній щільності кожна осічка може вартувати місця у безпечній зоні. Після виграшу чотирьох із п'яти конкурентів за останній тиждень обстановка серед аутсайдерів загострилася до максимуму. Заодно можна буде спробувати й скоротити відставання від групи середняків, яка намітила вже невеличкий відрив.


01 квітня. 14:00. м. Луцьк. "Авангард"

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору