Новини ліги

"Нива-В": зарядилися позитивом з вихованцями дитбудинку (фото, відео)

12:40, 28 березня 2018
Футболісти та головний тренер ФК «Нива» відвідали дитячий будинок «Гніздечко»

Цього понеділка футболісти та головний тренер професіонального клубу «Нива» відвідали дитячий будинок «Гніздечко». Спортсмени завітали до вихованців з подарунками та власними історіями життя.

Кожен бажаючий мав можливість поспілкуватись із професіональними футболістами та вивідати в них секрет успіху. Найбільшим здивуванням для вихованців стало те, що частина футболістів з вінницької команди – не є вінничанами. Також, діти довідалися як саме спортсмени потрапили до команди та чому взагалі полюбили футбол.

В свою чергу, футболісти «Ниви» подарували вихованцям дитячого будинку невеличкі солодкі подарунки, символічно зелену форму для гри у футбол та фірмові м`ячі для юної команди. Не залишився без подарунку і директор закладу Михайло Басюк. Спортсмени  вручили йому футбольний м`яч з автографами усіх членів команди та шарф з логотипом «Ниви».

«До нас доволі часто приїжджають різні гості. Однак, приїзд футбольної команди – вперше. Я впевнений, що вихованці будуть задоволені і зустріччю і спілкуванням з колективом «Ниви», – додає директор закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами niva-v.com.ua




ТЕГИ: НИВА-В
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору