Новини змагань

Найближчі тури ПФЛ: матчі в манежі та гнучкий графік

10:05, 28 березня 2018

Адміністрація ПФЛ встановила дати та місця проведення матчів чергових турів

Рішення по Першій лізі щодо 25-го туру:

• у зв’язку зі складними погодними умовами, матч «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка – ФК «Полтава» Полтава відбудеться на стадіоні УТБ «Полтава» у с. Копили в зв’язку неможливістю підготувати поле стадіону «Нафтовик» у м. Охтирка.

• у зв’язку з поганим станом газону футбольного поля Центрального міського стадіону у м. Миколаїв через складні погодні умови матч МФК «Миколаїв» Миколаїв – «Колос» Ковалівка відбудеться на стадіоні СК «Парк Перемоги» у м. Миколаїв.

• матч між командами «Авангард» Краматорськ – «Балкани» Зоря пройде у критому футбольному манежі СК «Іллічівець» у м. Маріуполь 2 квітня 2018 року в зв’язку зі складними погодними умовами.

• зустріч ПФК «Суми» – «Волинь» Луцьк запланована на на стадіоні «Авангард» у м. Луцьк в зв’язку неможливістю підготувати поле стадіону «Ювілейний» у м. Суми через складні погодні умови.

• дозволено проведення домашнього матчу «Поділля» Хмельницький - «Прикарпаття» Івано-Франківськ на виїзді на стадіоні «Хет-Трик Арена» у м. Івано-Франківськ у зв’язку зі складними погодними умовами. Змінено господарів поля.

Рішення по Другій лізі щодо 20-го туру:

• матч між командами «Арсенал-Київщина» Біла Церква – «Буковина» Чернівці буде проведено на стадіоні НТБ «Арсенал» у с. Щасливе в зв’язку зі складними погодними умовами не 31 березня 2018, а 1 квітня 2018 року.

• гру між командами «Скала» Стрий – «Полісся» Житомир» перенесено на поле НТБ ФК «Скала» у с. Довгому в зв’язку з неможливістю підготувати поле стадіону «Медик» у м. Моршин через складні погодні умови.

• матч між командами ФК «Львів» – «Нива» Тернопіль відбудеться на стадіоні «Сокіл» у м. Львів в зв’язку неможливістю підготувати поле стадіону «Скіф» м. Львів через складні погодні умови.

Рішення по Другій лізі щодо 23-го туру:

• гру між командами «Дніпро» Дніпро – «Суднобудівник» Миколаїв буде проведено у критому футбольному манежі НТБ ФК «Дніпро-1» у м. Дніпро в зв’язку неможливістю підготувати поле стадіону «Дніпро-Арена» м. Дніпро через складні погодні умови.

• матч СК «Дніпро-1» Дніпро – «Металург» Запоріжжя заплановано провести у критому футбольному манежі НТБ ФК «Дніпро-1» у м. Дніпро в зв’язку неможливістю підготувати поле стадіону «Дніпро-Арена» м. Дніпро через складні погодні умови.

Встановлено дату проведення матчів 26-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів Першої ліги сезону 2017/18:

05 квітня 2018 року (четвер)

"Інгулець" - "Миколаїв"

06 квітня 2018 року (п’ятниця)

"Гірник-Cпорт" - "Черкаський Дніпро"

"Балкани" - "Жемчужина"

"Волинь" - "Кремінь"

"Полтава" - "Суми"

"Колос" - "Авангард"

07 квітня 2018 року (субота)

"Рух" - "Нафтовик-Укрнафта"

"Десна" - "Арсенал-Київ"

"Геліос" - "Оболонь-Бровар"

Дати проведення матчів 21-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів Другої ліги групи «А» сезону 2017/18:

5 квітня 2018 року (четвер)

"Скала" - "Прикарпаття"

6 квітня 2018 року (п’ятниця)

"Львів" - "Буковина"

"Арсенал-Київщина" - "Полісся"

"Поділля" - "Агробізнес"

07 квітня 2018 року (субота)

"Нива-В" - "Нива"

Дати проведення матчів 24-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів Другої ліги групи «Б» сезону 2017/18:

6 квітня 2018 року (п’ятниця)

"Інгулець-2" - "Дніпро"

"Миколаїв-2" - "Мир"

7 квітня 2018 року (субота)

"Дніпро-1" - "Металіст 1925"

"Суднобудівник" - "Енергія"

"Нікополь" - "Таврія-Сімферополь"

10 квітня 2018 року (вівторок)

"Металург" З - "Реал Фарма"

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору