Новини змагань

Олександр Косевич: клуби повинні допомагати один одному

09:00, 22 березня 2018

Олександр Косевич про ставлення до перенесення матчів його команди

Головний тренер краматорського Авангарду Олександр Косевич розповів прес-службі ПФЛ про своє ставлення до перенесення матчів його команди, а також наголосив на важливості взаємоповаги між клубами.

- Взагалі не роздумував над пропозицією «Десни» перенести гру на газон зі штучним покриттям, - сказав Олександр Олександрович. - При таких складних погодних умовах всі клуби готові грати на штучному покриті, адже головне, щоб матч відбувся. Звичайно, ми могли б відмовити керівництву чернігівської команди, але всі повинні по-людські ставитися один до одного, треба розуміти, що кожен міг опинитися в такій ситуації.

Всі команди в рівних умовах , треба один одному допомагати.  Потрібно завжди себе ставити на місце суперника, тоді думаю, що ніяких питань не виникатиме. Якби ми чинили якісь перепони, це було б не чесно з нашого боку. Всі ми живемо футболом, займаємося однією справою. Вважаю, що все повинно вирішуватися на футбольному полі.

Ми з тренерським штабом і керівництвом «Гірника-Спорт» без проблем прийшли до взаєморозуміння.  В майбутньому, хотілося б щоб такі ситуації не повторювалися і вирішувалися заздалегідь. Вважаю, що необхідно починати весняну частину Першої ліги в квітні, коли вже будуть більш сприятливі для футболу погодні умови.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору