Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. Анонс матчів 23-го туру. Матчі неділі

10:00, 18 березня 2018

Анонс матчів 23-го туру у першій лізі

МФК "Миколаїв" провів передматчеве тренування на "Кремінь Арені". Фото: mfc.mk.ua


Весняну частину сезону 2017/18 в ПФЛ розпочинає матч на «Кремінь-Арені». Зустріч належить до числа тих, які називають «за шість очок»: у випадку перемоги, кожен із суперників може відірватися від зони вильоту. Перемога суттєво похитне їхнє положення, тому відступати ніхто явно не збирається.

У понеділок, 19 березня, у програмі «Україна футбольна» ми проаналізуємо центральний матч, та все найцікавіше, що відбулося у 23-му турі з експертом у студії Павлом Кікотем. Вмикайте телеприймач на ТК XSPORT о 21:30.

І зрозуміло ж Професіональна футбольна ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


17 березня. 15:00. Кременчук. «Кремінь Арена»

Кремінь (Кременчук) – МФК Миколаїв

Арбітр: Віктор Арановський (Київ)    

У першому колі: 0:2

У першому колі МФК «Миколаїв» обіграв вдома кременчужан – допомогли автогол захисника Кравчука (його вже немає в «Кремені») та штатного бомбардира Сікорського. За іронією долі, якраз три очки розділяють наразі давніх суперників.

Клуби знайомі одне з одним ще із давніх часів, були суперниками по матчах плей-оф ПФЛ. Тепер же будуть боротися за збереження першолігової прописки, тож для новачків дивізіону – кременчужан – вдало зіграти із принциповим суперником вдома буде питанням особливої важливості. Додамо таку цікавинку: форвард Авраменко, який у першій частині сезону зіграв 13 матчів за «Кремінь», переходить якраз у МФК «Миколаїв», тож уперше приїде на цей стадіон у якості гравця гостей.

Переглянути оновлені заявки команд можна тут: ФК "Кремінь" і МФК "Миколаїв"

Цікаві факти:

- разом із "Черкаським Дніпром" "Кремінь" є одним із найгірших за виступами вдома (8 очок);

- у 12 матчах суперники награли по 4 перемоги та нічиї

- 8 матчів ще з серпня місяця не може виграти в гостях МФК "Миколаїв".

 


Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору