Новини змагань

Центральний матч туру «Арсенал» - «Полтава» - на XSPORT

17:20, 14 березня 2018

Пряма трансляція центрального матчу відбудеться на каналі XSPORT

Приємна подія для вболівальників змагань клубів ПФЛ. Зі стартом весняної частини змагань відновлюються прямі трансляції найцікавіших матчів Ліги. Так, матч 23-го туру Першої ліги між командами з першого та другого рядку турнірної таблиці - "Арсеналом" та "Полтавою" у прямому ефірі покаже телеканал XSPORT. Виготовленням телекартинки займеться давній надійний партнер компанія Well Run. Матч відбудеться 19 березня на "Оболонь Арені". Початок о 15:00.

Нагадаємо, Професіональна футбольна ліга і телеканал XSPORT почали системно співпрацювати в другій половині сезону 2016/17. Щотижня, телеканал транслював не менш як один матч першої або другої ліги. Як результат було показано 16 матчів в 14 турах. А починаючи з нового сезону 2017/18, завдяки підтримці компанії Well Run в якості спонсора за весняну частину сезону було показано 35 матчів. В середньому за кожен матч було отримано понад 270 000 контактів. Не менш як 18 000 глядачів подивилося кожен матч від початку до кінця.

«Ми застосовуємо найдієвіші і відпрацьовані технології із залучення нових глядачів за рахунок реклами в засобах масової інформації і Інтернет-співтоваристві. Створюємо супутній контент навколо заходу і діючих осіб. Поступово збільшуємо увагу до заходу до його наближення. Змагання ПФЛ є щирими, адже для кожного гравця участь у цих змаганнях є своєрідним трампліном до найвищих щаблів, якими є змагання УПЛ і потрапляння до Національної Збірної України. Для нас цей турнір цікавий насамперед через непідробні емоції учасників матчу та глядачів, які приходять подивитися на своїх улюбленців», - сказав офіційному сайту ПФЛ директор Well Run Ltd. Микола Мосейченко.

Компанія Well Run допомагає збільшити інтерес глядачів до заходів. Надає послуги з повного циклу робіт, від виробництва трансляцій до залучення спонсорів, що допоможе зменшити фінансове і організаційне навантаження.

Нагадаємо, весняна частина змагань відновлюється уже цього вік-енду. Його відкриває у суботу матч у Кременчуці «Кремінь» - «Миколаїв». Кожного понеділка у інформаційно-аналітичній програмі "Україна футбольна", що виходить на каналі XSPORT у прем'єрному показі о 21:30, з експертом у студії обговорюються всі матчі туру.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору